nie wiem czy pomogę... ale ... czy WarZone2100 wywala ci się ciągle w tym samym miejscu ? Ja mam 64VRam i tez się wywala.
WarZone 2100 dla MOSa są dwie wersje. Ja je obie jakoś wymieszałem i odtąd gra chodzi mi znakomicie. W którejś z wersji nie ma gdziekow w menu i chyba muzyki. Potem SnoopDos wywalał duuuzo brakujących plików które były ale z innym rozszerzeniem. Pozmieniałem i gra chodzi ok.
W tym samym nie, ale ewidentnie to brak ramcu graficznego. W sumie to już skończyłem z tym, że wkurzało mnie gdzy nie zapisałem gierki a ona zrobiła puff i po krzyku. Gdyby tak można wakować jeszcze 32VMEM...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.