[#1] Błędy os4
Jako, że skasowano m konto na execu tutaj będe zamieszcząc błędy dotyczące os4 i Amig1 opierając się wyłącznie na nowych wiadomościach:

1)
http://amigaworld.net/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=24957&forum=14#416687

jak widać nie działają karty gfx w slocie pci więc jesteśmy skazani na dennego radeona na płycie Micro A1

Ostatnia modyfikacja: 12.12.07 17:23
[#2] Re: Błêdy os4

@rzookol, post #1

Dotyczy to tylko MicroA1...jak sprawa ma się w A1 "nie micro" ? Swoją drogą nigdy o tym nie wiedziałem, bo i nie chciało mi się śledzić losów tego sprzętu.
[#3] Re: Błędy os4

@rzookol, post #1

więc jesteśmy skazani
O gratuluję nie wiedziałem że kolega ma nową Amigę
[#4] Re: Błêdy os4

@rzookol, post #1

To nikt do tej pory nie wsadzał w PCI innej grafiki? Dopiero teraz to wyszło?
A poza tym, to wydawało mi się, że chciałeś pisać o nowym OS4.0, tym na klasyki, który wyszedł, a nie starym.

BTW, mam Radeona7000, może ktoś chce kupić? :)

[#5] Re: Błêdy os4

@SirLEO, post #4

Zaraz się okaże że to nie os4 jest skopany tylko mA1 ma "ficzera". Na początku z A1 i słynnym DMA też tak było. Niby brak optymalizacji sterownika, a dopiero potem okazało się że jest "ficzer" ;)

I am not going to work on any updates for the AmigaOne any more

Pięknie to Rogue napisał, mówiąc krótko powiedział "mam to w pupie"

A wogóle już nie trolluje

[#6] Re: Błêdy os4

@TomK, post #3

"jesteśmy" jako społeczność amigowa

[#7] Re: Błêdy os4

@Olo, post #5

Szkoda że nie przytoczyłeś powodów dla których nie będzie kolejnych wersji. Bo raczej nie dlatego że ma to wszystko gdzieś.
[#8] Re: Błêdy os4

@SirLEO, post #4

poza tym, to wydawało mi się, że chciałeś pisać o nowym OS4.0, tym na klasyki, który wyszedł, a nie starym.

nie, chce pisać o nowych problemach, żeby nie wałkować po raz n-ty DMA, wydaje mi się że w pierwszym poscie się jasno wyraziłem

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem