Forum » PPA
[#1] Kalendarium
Na redakcyjnej (czyli tajnej;) liście PPA pojawił się pomysł (mailmana) by stworzyć taki nowy blok menu o nazwie Kalendarium. Pomyślałem, że warto się tym zająć i stworzyłem szybko skrypt, który już jest gotowy. Administratorzy PPA mogą uzupełniać kalendarium o nowe daty. Każde wydarzenie będzie wyświetlane w jego rocznice, czyli ten blok menu pojawi się tylko wtedy gdy danego dnia będzie coś wpisane do kalendarium.

Do pełnej realizacji pomysłu potrzeba dokładnych dat (dzień, miesiąc, rok) najważniejszych dat w historii Amigi. Po uzupełnieniu tych dat kalendarium będzie aktywne dla wszystkich.

Ponieważ nie chciałbym czegoś pominąć (choć kilka dat już dopisałem) chciałbym zapytać się użytkowników PPA: jakie daty warto dodać do kalendarium?

Prosiłbym o zamieszczanie w tym wątku propozycji zawierających datę i opis rocznicy wydarzenia :)

Żeby nie było, że chce się wysługiwać innymi to napisze, że sam też w międzyczasie szukam co warto zamieścić.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem