Wątek zamknięty
[#1] Z cyklu "Dobra rada wujka GumBoy'a"
Zachęcam do lektury:

http://exec.pl/forum/posts/list/134.page

post numer jeden.

Szczerze radzę wszystkim, jeśli przypadkiem, nawet zupełnie nieświadomie odkryjecie u kogoś jakiś błąd w zabezpieczeniach, upewnijcie się, że warto mu o tym powiedzieć i wyjaśnić jak on działa, w przeciwnym razie idźcie w zaparte, że działaliście celowo, zupełnie niezgodnie z przepisami i z czystej złośliwości.

Niech sobie luka dalej wisi.

[#2] Re: Z cyklu

@GumBoy, post #1

Smutne.
Któryż to już raz ludziska wieszają nawzajem na sobie psy, podczas gdy wina leży gdzieś całkiem indziej?

---=== WYEDYTOWANO ===---
Dziwnie ofensywnie zabrzmiało powyższe zdanie...
Nie, nie mam na myśli tylko tegoż powyższego przykładu z Execa i szczerze wierzę że chłopaki choć trochę mniej na siebie obrażeni przestaną być. Zaprawdę powiadam wam. ;)

Ostatnia modyfikacja: 16.08.07 16:50
[#3] Re: Z cyklu "Dobra rada wujka GumBoy'a"

@5h00n4y, post #2

Na nikim psów nie wieszam, ani jednego epitetu nie użyłem, nie oceniłem niczyjego zachowania. Poradziłem tylko innym jak się najlepiej według mnie zachować w sytuacji której sam doświadczyłem.

[#4] Re: Z cyklu "Dobra rada wujka GumBoy'a"

@GumBoy, post #3

Wybacz, nie chodziło mi o Ciebie ani Exec.

[#5] Re: Z cyklu "Dobra rada wujka GumBoy'a"

@5h00n4y, post #4

Hmm,a to ktos jeszcze odwiedza i komentuje ten portal? Śpioch

[#6] Re: Z cyklu "Dobra rada wujka GumBoy'a"

@AmiChris, post #5

A w takie detale, to ja nie wnikam bo w zasadzie niewiele mnie interesują.

[#7] Re: Z cyklu "Dobra rada wujka GumBoy'a"

@GumBoy, post #1

Big man, pig man

Nie przejmuj sie. Autor tego tekstu chyba dobrze wie kim jest
[#8] Re: Z cyklu "Dobra rada wujka GumBoy'a"

@AmiChris, post #5

No ja go odwiedziłem przed chwilą - dzięki reklamie GumBoy'a. To już drugi raz w tym miesiącu. Poprzednia wizyta też dzięki reklamie na forum PPA. :)
[#9] Re: Z cyklu "Dobra rada wujka GumBoy'a"

@AmiChris, post #5

Jaki portal? To jest blog wzajemnej adoracji garstki osob i uzytkownikow typu "Tołdi" - "ohhh, nasza ksiecieciuniowatosc, ohhh"
[#10] Re: Z cyklu "Dobra rada wujka GumBoy'a"

@AmiChris, post #5

Nie miałem nikogo konkretnego na myśli, chodziło mi o ogół.
Traktuj to jako nostalgiczne spojrzenie w przeszłość i podsumowanie najczęstszych, bezpodstawnych błędów ludzkości. ;)

[#11] Re: Z cyklu "Dobra rada wujka GumBoy'a"

@Andrzej Drozd, post #9

Tylko czasem gdy idą święta, długie weekendy, urlopy to nie wiedzieć czemu - eXec przestaje działać. :) DDoS Team pozdrawia. ;]

[#12] Re: Z cyklu "Dobra rada wujka GumBoy'a"

@GumBoy, post #1

Z tego co czytam w innym wątku i w drugim poście w przytoczonym przez Ciebie, to chyba sobie wyjaśniliście sprawę i nawet dostałeś podziękowania, więc nie rozumiem bo kiego grzyba bijesz pianę i w ogóle do tego wszystkiego wracasz. Dostrzegam u Ciebie brak konsekwencji, bo z tego co pisze Szaman powiedziałeś, że nie będziesz już ich męczył.

Zamykam ten idiotyczny wątek, bo to niczemu nie służy i na pewno Cię nie boli. Jeżeli masz jakieś "ale", to zapraszam na priv lub na nasze forum.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem