[#1]
regulamin i jego kretyńskie zmiany
Proszę wyjaśnić co oznacza "dożywotni" ban, bo pomimo starań nie udalo mi si takiego otrzymać.
Bo to co dostalem, to niewiele znaczący bananik trwający do marca 2023 i nie rozumiem dlaczego akurat ta data jest końcem dożywotniego bana. Czyżby redakcja posiadala zdolność jasnowidzenia i przepowiadala mi w ten sposób datę końca mojego żywota ? Tylko skąd to mogą wiedzieć ? O ile jasnowidzenie nie zostanie przez naukę udowodnione, mogę domniemywać, że ktoś wyznaczyl datę mojej śmierci na marzec 2023 roku. Ktoś czyli osoba nakladająca na mnie dożywotniego bana. Czy to ukryta groźba ? Czy mam się obawiać ?
Jeśli nie, to proszę zrobić porządnego dożywotniego bana. Mam do niego pelne prawo zapewnione przez regulamin. A skoro taki regulamin, jaka redakcja, to wypadaloby się do niego stosować.
Poza tym nieścislością jest termin konta-klona. Skoro konta klony są kasowane, a pierwotne tylko blokowane, to co dzieje się w przypadku, gdy nieumyślnie, lub poprzez dzialanie osób trzecich zostanie skasowane konto pierwotne ? Taka osoba już nie może zaszczycić swą obecnością grona userów ppa ?
Ostatnia modyfikacja: 01.03.2011 12:05:01