[#1] WinUAE
Witam mam problem gdy chce dodać dysk w winUae to wyskakuje to > http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/mgjdolnvjnd4imnd0mjn.jpg
arti dawał mi rady ale rady te prowadzily do tego zebym sobie usunol bota z dysku 120Gb ktorego uzywam ale to juz inna historia.Pomoże ktoś z góry dziekuje

Ostatnia modyfikacja: 15.11.07 17:53
[#2] Re: WinUAE

@cinekamigowiec, post #1

Jak zwykle nic nie zrozumiałeś!! Wszystko masz tu!!

Ostatnia modyfikacja: 15.11.07 18:03
[#3] Re: WinUAE

@arti4-92, post #2

zrobimy tak, ty wysyłaj mi 4 dyskietki z 5 zł, a ja ci nagram te dyskietki i je odeśle za te 5zł...

[#4] Re: WinUAE

@arti4-92, post #3

Witam.
Mam bardzo podobny problem do uzytkownika "cinekamigowiec"
Myslałem że problem się rozwiąże z zastosowaniem komendy: "-disableharddrivesafetycheck" ale nic z tego... Cały czas mi wyskauje ze dysk może byc pełny czy cos... Po prostu nie moge kliknąc "własciwosci" dysku...
Czy trzeba taki dysk jakos wczesniej sformatowac "pod Amige"?
Pozdrawiam - Verden
[#5] Re: WinUAE

@Verden, post #4

nic nie trzeba robić, po prostu coś robicie źle ;/ Nie wiem, sam robiłem takie operacje z milion razy, na rożnych hdd, były na nim linuxy, windowsy, warpy i inne szalone systemy i zawsze to działało, może po prostu podczas montowania hdd w winuae nie zaznaczyliście read/write

[#6] Re: WinUAE

@arti4-92, post #5

Zaznaczyliśmy...

U mnie pisze że dysk nie jest pusty ale go formatowałem może musze przez dos ?

Ostatnia modyfikacja: 18.11.07 11:22
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem