[#1] winUAE i drukowanie
Witam, znalazlem u Was na stronce staaara super gre Legion. Chcialbym zainstalowac oryginal, wiec musze wydrukowac zamieszczona instrukcje.
Aha, dodam jeszcze, ze w konfiguracji WinUAE wybralem drukarke z menu I/O Ports
Jak to zrobic?
Poza tym, dyskietki sa w formacie LZX i gdy chce je zamontowac do UAE wyskakuje, ze sa niebootowalne...
Prosze o pomoc i z gory dziekuje.

Ostatnia modyfikacja: 23.11.07 18:21
[#2] Re: winUAE i drukowanie

@bugas, post #1

Nie prościej wydrukować z poziomu Windowsa (trzeba przerobić kodowanie znaków z AmigaPL na Windows 1250)?

LZX to archiwizator (tak jak WinRAR) - musisz rozpakować spakowane nim dyski. W środku archiwum są (tak mi się zdaje) obrazy wykonane DMSem, ale z tym WinUAE sobie radzi bez problemów.
[#3] Re: winUAE i drukowanie

@APC74, post #2

właśnie tak zrobiłem, użyłem TotalCommandera z odpowiednia wtyczką, polecam zamiast w95unlzx ,ktory nie bardzo chce chodzic pod XP.
Dzieki i pozdrawiam!
[#4] Re: winUAE i drukowanie

@bugas, post #3

No i bardzo dobrze. :)
Na e-maila wysłałem Ci moją przeróbkę do instrukcji - dodałem numerację wierszy, żeby było łatwiej namierzać kody.
[#5] Re: winUAE i drukowanie

@APC74, post #4

Rewelacja, wielkie dzieki!
Niechetnie to przyznam, ale czasy byly inne i wogole, gdy mialem amige A600 korzystalem z pirata :( to byl koszmar, gra sie wieszala i meczarnia byla, ale ten orginal to jest rewelacja. To jest chyba najlepsza polska produkcja w jaka gralem, wielki RESPECT dla twórców i jeszcze raz przepraszam, ze korzystalem z pirackiej wersji, teraz jest mi wstyd, wtedy to bylo jedyne rozwiazanie.

PS.
APC74 masz u mnie wielkiego browara za instrukcje.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem