[#1] AmigaSys 3 - pomozcie w identyfikacji
witajcie
rzecz wyglada nastepujaco - zamiast instalowania calego systemu od podstaw i zadawania masy bzdurnych pytan (bo raczej malo sie znam na bibliotekach i innych takich), zainstalowalem gotowy amigasys 3, po wstepnych testach w sumie mi odpowiada, pewne szczegoly sobie w miare mozliwosci pozmienialem/powyrzucalem, potrzebuje jeszcze zedytowac do potrzeb lub zupelnie odinstalowac ten macopodobny pasek ze skrotami w dolnej czesci blatu - moze mi ktos podac jego nazwe, albo od razu gdzie on sie w systemie znajduje ?

Przejrzalem ten spis : http://amigasys.extra.hu/winuaefeature.html , aminet oraz system ale sprawa mnie przerasta.

No i sorki za takie lamerskie zawracanie d**y ;]

[#2] Re: AmigaSys 3 - pomozcie w identyfikacji

@Lucus, post #1

Obstawiam WBStartup.

[#3] Re: AmigaSys 3 - pomozcie w identyfikacji

@GumBoy, post #2

Dzieki, rzeczywiscie w WBStartup a konkretnie "tool manager".

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem