[#1] instalacja gier w WHDload
ściągnąłem kilka gier z whdload.de, by odtwarzać je właśnie na WHDload. jednak są to same intalki i gdy chcę jakąś z tych gier zainstalować, to on prosi mnie o dysk. na komputerze mialem pliki adf dyskietek jednej gry, ale po "włożeniu" jej w winuae, on dalej prosi o dysk. czy wie ktoś, co potrzeba i jak zainstalować te gry?
[#2] Re: instalacja gier w WHDload

@Duncan, post #1

Instalki WHDLoad wymagają oryginalnych wersji tych gier co oznacza, że musisz mieć oryginalne dyskietki lub ich obrazy. Zakupisz takie na różnych aukcjach internetowych jak i sklepach.

[#3] Re: instalacja gier w WHDload

@Duncan, post #1

ale po "włożeniu" jej w winuae, on dalej prosi o dysk.

Tego, a nacisnąłeś [Enter] po "włożeniu" dyskietki? Tak w ogóle, to jaka to była gra?

[#4] Re: instalacja gier w WHDload

@APC74, post #3

Ten WHDload daje rade?Joystick ni stanowi problemu? jo?

yippee
[#5] Re: instalacja gier w WHDload

@APC74, post #3

już jest wszystko dobrze. trzeba było poczekać aż zaskoczy.
[#6] Re: instalacja gier w WHDload

@Jupiler, post #4

Jo, ni stanowi.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem