[#1] DOMAN + WINuae ...problem
Witam ogolnie jestem z tego zielony i chcialbym uzyskac pomocy...chcialbym se pograc w domana ale co nie umiem pomozcie skonfigurowac ten program Winaue z gory dzieki :) jak cos prosze pisac na gg 5549313
[#2] Re: DOMAN + WINuae ...problem

@francuz, post #1

gra sie włacza do momentu w ktorym pisze ile jest pamieci i potem pisze dysk dupa...co trza zrobic?
[#3] Re: DOMAN + WINuae ...problem

@francuz, post #2

Skoro gra się uruchomiła, to robisz wszystko dobrze. Wygląda na to, że dyskietki są spieprzone. Domyślam się, że pobrałeś je z działu Rodzynki PPA (wersja z rodzynków u mnie też wywala się w tym miejscu)? Jeżeli koniecznie chcesz pograć w Tą grę, to daj znać - mam działającą wersję - przynajmniej do 3 dysku się wczytuje (dalej nie chciało mi się sprawdzać - ale pierwszy level się odpala...).

[#4] Re: DOMAN + WINuae ...problem

@APC74, post #3

to daj ta gre tak bym se pograł w to z gory ;D
[#5] Re: DOMAN + WINuae ...problem

@francuz, post #4

Podaj e-maila to podeślę Ci linka - na gadulca z Twojego profilu nie napiszę, bo nie używam tego typu oprogramowania.

[#6] Re: DOMAN + WINuae ...problem

@APC74, post #5

parys12345@neostrada.pl :>
[#7] Re: DOMAN + WINuae ...problem

@francuz, post #6

mozesz napisac jak wyslesz bo cos mi mejl szwankuje :>
[#8] Re: DOMAN + WINuae ...problem

@francuz, post #7

To już chyba nieaktualne? Bo widziałem, że pobrałeś (to byłeś ty?).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem