[#1] AmiNetRadio
Czy ktos moze mi pomoc z AmiNetRadio? Laduje sobie liste stacji ,wybieram stosowna stacje , program robi prebuffering a za chwile widze napis Stream Closed.Jakos nie moge tego przeskoczyc . pomoc2
[#2] Re: AmiNetRadio

@Jupiler, post #1

Wpisz w zakładce shoutcast 207.200.98.25. Powinno zadziałać.
[#3] Re: AmiNetRadio

@Artur Jarosik, post #2

Mam juz to wpisane ,ten url pozwala znalesc stacja w oknie shoutsearch .Ale nadal nie dziala,moze cos z tym playerem mpeg bo nie wiem do czego sluzy opcja stream to pipe.
[#4] Re: AmiNetRadio

@Jupiler, post #3

Ja tam się nie znam ale u mnie AmiNetRadio robił zwieche, po wpisaniu adresu URL znalezieniu stacji i kliknięciu PLAY - zwiecha.

Natomiast AmiNetRadio dołączony do AmiKIT działa bez problemu i urzywam go codziennie :D

Ostatnia modyfikacja: 20.12.2009 10:54:48
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem