[#1] Problemy z wyświetlaniem
FroGGer przy opcji FulScreen robi zwiechce całego emulatora, przy opcji Screenmode Requester działa prawidłowo ale w 32bitach - przypadkowo wybierając inną opcję zwieszamy cały emulator.

PPaint - zwiesza cały emulator, nie wyświetlając nawet okna wyboru rozdzielczości.

Co ważne nie jest to wina programów bo te same programy pod AmigaForever w niskich rozdzielczościach i 256kolorach się uruchamiają.

Na AmiKit korzystam z rozdzielczości 1280 na 1024 w WinUAE w zakładce Display mam ustawiony fullscren 800 na 600 - 32bit Defaul.

Wole zapytać bo jak ostatnio kąbinowałem z rozdzielczościami to musiałęm wszystko instalować od nowa

[#2] Re: Problemy z wyświetlaniem

@Mleko, post #1

Ja mam ustawiony winaue i jego display na 1280x800 i Amige tez na 1280X800 (prefs/screenmode) . Reszta rozdzielczosci tez dziala poprawnie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem