@mailman,
post #2
Tak czytałem, tylko tam jest napisane wszystko w dużym skrócie, poza tym nie miałem installer'a w wb, a ja zielony zawodnik w temacie amigi i jak mi pisał "unable to open your tool "installer"" to ja rozłożyłem ręce po prostu... ale dobra bawię się dalej!
Teraz mam pare pytań, pewnie na wszystkie nie dostane odpowiedzi, ale może chociać na któreś z nich:
1. nie wiem jak zarządzać plikami... w sensie jest sobie jakiś katalog, w nim inne katalogi i pliki, i jak przykładowo wszystko skasować, albo skopiować?
Domyślam się, że odpowiednimi komendami w shellu, a czy jest może jakiś menadżer plików? Próbowałem skasować katalog, z podkatalogami i plikami i napisałem "delete ?" i wyświetlił mi komendy ale jakoś mało przejrzyście, ja tego nie kumam..., próbowałem "/s" , "/a" itd, nie wiem o co tam biega...Bo dobry by byl ten MultiView, tylko ze nie da sie zaznaczyc katalogu zadnego bo po kliknieciu od razu wchodzi tam...
2.jak mam uruchomionego wb to czy moge jakos uruchomic gre z obrazu dyskietki czy trzeba wylaczyc, wywalac dyski, albo odznaczyc bootowalnosc i dopiero?
3. mój "dysk" to hardfile, to jak sie dostać na ten dysk, zeby cos skasować albo dograć? Bo rozumiem, że jak jest wyłączony wb to nie dostane się na dysk w żaden sposób?
Byłbym wdzięczny za pomoc :)
Ostatnia modyfikacja: 03.03.2010 01:51:28