[#1] Ramka na SVGA
Cześć,
Mam Amigę 1200 z scandoublerem Micronica i monitorem svga. Mam problem ze zmianą koloru ramki ekranu na czarną. Żadne programy typu BorderBlank, BorderOff nie chcą mi tego zmienić. Próbowałem różnych commodity i też nic. Nawet moduł BBlank do Blizkicka (mam 1230 IV) nie zmienia tego problemu. Używam Amigi w trybie Multiscan:Productivity.

Drugi problem jest taki, że chciałbym ze swojej Ami wycisnąć nieco większą rozdzielczość niż 640x480, czy ktoś ma sensowne propozycje, które nie będą mrugać, będą w miarę proporcjonalne i będą zgodne z scandoublerem oraz svga?
Z góry dziękuję.
[#2] Re: Ramka na SVGA

@shogun, post #1

Chyba nic na to nie poradzisz jezeli chodzi o Micronika. O ile pamietam wczesniej juz ktos pytal o taki Scandoubler. Obym sie mylil. Poszukaj w archiwum forum.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem