[#1] narysuj komure
To jest genialne kumpel mi to wysłał z gg . Ach ta młodzież teraz kartkówki pisze ;D

Benedykt

ps. sory za platerówkę w temacie ale mi sie tak brzuch trzęsie ze ja nie mogę ;D

Ostatnia modyfikacja: 04.03.07 18:33
[#2] Re: narysuj komure

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

dobre!! ja bym dzieciakowi dal przynajmniej mierny za kombinowanie .

[#3] Re: narysuj komure

@jimiche, post #2

Lol...choć mam 12 lat (13 dobija ) to mnie to zaskoczyło....kujonem nie jestem a mimo wszystko .... mam dopiero 1xndst(religia) 2xDop(religia i matma) 1Xdst(ang) i około 7xbdb (polski,ang i przyra)

Normaqlnie bomba z tym telefonem

[#4] Re: narysuj komure

Na #ppa smialismy sie z tego juz kilka dni temu :P

[#5] Re: narysuj komure

@Kaczus, post #4

Szkoda...żadko wchodzę na IRCa . Ciekawe co Giertych na to

[#6] Re: narysuj komure

@pwe, post #3

no to stara lama jestes LOL

[#7] Re: narysuj komure

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #6

I dobrze h*j ci do tego LOL

[#8] Re: narysuj komure

@Kaczus, post #4

No to co :) A teraz my się pośmiejemy hahaha :)

[#9] Re: narysuj komure

Iiii tam. ;]

Tak jak wskaż X.

O tu! -> X

Swoją drogą...

Mam gdzieś swoją kartkówkę z biologi z podstawówki, ale gdzieś posiałem..

Dostałem 4+, ale walnąłem niezłego babola. Przykład symbiozy. Człowiek robi kupę, a muchy ją jedzą. :) Czy jakoś tak to było.. ;d

Fuj? :>

[#10] Re: narysuj komure

@Kokos, post #9

Eee tam, zaraz fuj - niesmaczne ale prawdziwe.

Gorzej byłoby na odwrót :/
[#11] Re: narysuj komure

@Yanoosh_Shoonay_, post #10

Mój kolega napisal sprawdzian z matmy (na 1 czy na 2) zamiast oddać nauczycielce porwal go i splukal w kiblu

[#12] Re: narysuj komure

@pwe, post #11

jak jeszcze do gim chodzilem to babka kazala napisac kumplowi jakies dzialanie w ktorym bylo 6 do kwadratu no i ten napisal 6 i obok narysowal kwadrat... albo mi z kumplem zebysmy zajazyli o co chodzi to tlumaczyla nam na butelkach i papierosach:P
W ogule gim jak dla mnie to to jest hodowla bandziorow, chorych psychicznie i ludzi z wiecznym dolem i pospolitych glupkow, boze co u nas sie dzialo, to byl psychiatryk a nie szkola...

Ostatnia modyfikacja: 06.03.07 22:08
[#13] Re: narysuj komure

@Banderas, post #12

W ogóle gim jak dla mnie to to jest hodowla bandziorow, chorych psychicznie i ludzi z wiecznym dolem i pospolitych glupkow,

A czyja to wina? Uczę angielskiego w gimnazjum od września i po pierwsze:
- nie wszyscy to debile i bandziory
- po drugie większość głupków jest sama sobie winna... na dokładkę może podziękować też "wspaniałym" rodzicom którzy nie wykształcili w pociechach żadnych ambicji.

A co do komórki... "Za moich czasów" w 8 klasie podstawówki to przeżywaliśmy z kolegami co najwyżej wyjście Heroes of Might&Magic II... w dodatku na kółku matematycznym na które sami chodziliśmy z własnej, nieprzymuszonej woli :) Spędzaliśmy dużo czasu na świeżym powietrzu, graliśmy w Mortal Kombat i uczyliśmy się angielskiego, żeby można było pograć w Monkey Island czy Simon The Sorcerer... Zupełnie inne pokolenie...inna jakość. Nie było tej przemocy i wogóle... Ech...

[#14] Re: narysuj komure

To mi coś przypomina podobną "odpowiedź" :D :

Podobieństwo uderzające OK

[#15] Re: narysuj komure

@Rodzyn, post #13

no nie wszyscy sa, ale ci "zli" sa bardziej widoczni i bardziej oni psuja opinie. Teraz jak pomysle jaki bylem w gim to jedyne co mi sie nasuwa to slowo glupek. Ale i tak jak skonczylem gim to powiedzieli nam ze bylismy ostatnim wmiare normalnym rocznikiem...
ale to widac jacy sa ludzie z pokolenia na pokolenie jak widze dzieci biegajace majace srednio po 10 lat i pytajace sie czy dam im papierosa to zygac mi sie chce.
A co do rodzicow to mysle ze oni maja najwiekszy wplyw do momentu ok 12 lat, a pozniej to juz glownie towarzystwo w jakim sie obraca.

[#16] Re: narysuj komure

@Banderas, post #12

Twój kolega szedł dobrym tropem. :P

Ostatnia modyfikacja: 07.03.07 08:18
[#17] Re: narysuj komure

@Sylwester, post #16

szedł tropem szaregowilka

[#18] Re: narysuj komure

@pwe, post #7

h*j

ORT! Przez "ch", panie kolego, przez "ch" i "u".
[#19] Re: narysuj komure

@Andrzej Drozd, post #18

Może chłopak pisał po duńsku?
http://pl.wiktionary.org/wiki/huj

Albo bawi się w indian? Kiedyś w słowniku znalazłem wyraz "huj" będący okrzykiem bojowym jednego z plemion indiańskich.
[#20] Re: narysuj komure

@Jaszczur, post #19

I wlaśnie napisalem to specjalnie :P W mojej okolicy (przynajmniej mi się tak wydaje) piszą h*j zamiast ch*j

[#21] Re: narysuj komure

@pwe, post #20

W mojej też, ale nie świadczy to najlepiej o autorach...
[#22] Re: narysuj komure

@pwe, post #20

piszą h*j

Widocznie jakiemus psudograficiarzowi zabraklo czasu, gdyz zauwazyl patrol policji. Ba! Nawet nie napisal tego po hooligansku, czyli "hooj"

PS. Niektorzy tez, widzac patrol prewencji, celowo skrocali do "hooj" zamist napisac "hools". Tak czy innaczej nigdy nie rozumialem napisu "chools". To pewnie jaskies polaczenie wyrazu pierwszego z drugim.
[#23] Re: narysuj komure

@Andrzej Drozd, post #22

Albo to taki wyprz.... Kiedys slyszalem jak ktos zmobilizowal pewnych graficiarzy do pisania przez ch zamiast przez samo h.... Powiedzial im, kto ma krotszego pisze krocej - przez samo h, kto ma dluzszego pisze przez ch.... :P

[#24] Re: narysuj komure

@Kaczus, post #23

Nieźle

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem