[#1] Napisane na Amidze
Mark Tierno, redaktor naczelny amigowego magazynu informacyjnego AIO - Amiga Information Online (który po raz ostatni pojawił się w czerwcu 2006 roku), napisał książkę. Maldene, bo taki jej tytuł, to opowieść fantasy, która może z Amigą nie ma wiele wspólnego, ale warto odnotować, że w całości została napisana na Amidze, o czym autor dumnie nadmienia. Książka trafiła na rynek amerykański po 10 latach od jej napisania. Wydawcą jest Publish America.

Źródło: Amiga.org

[#2] Re: Napisane na Amidze

@mailman, post #1

No to cieszy :), ja używam na codzień do pisania CED'a, nie piszę xiążki, ale ma się w końcu własny magazyn :).

P.S. Mailman.. ten temat to chyba do HydeParku :DDDD. Jak pytałem o javascript, a skryptuję sobie ----> pisząc na Amidze <--- to mnie do HydeParku przerzucono :).

[#3] Re: Napisane na Amidze

@mailman, post #1

Widac strone Maldene tez zrobil na Amidze OK

[#4] Re: Napisane na Amidze

@reactor, post #3

Nieee.. to chyba był Pajączek na peceta.

[#5] Re: Napisane na Amidze

@BagoZonde, post #4

A nie, bo GED :)

[#6] Re: Napisane na Amidze

@reactor, post #3

Niestety widac

[#7] Re: Napisane na Amidze

@vi-bee, post #6

Ale niestety nie wyswietla sie poprawnie na IB :P

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem