[#1] crysis pc
odpalal ktos moze crysis na jakiejs slabszej karcie gfx? (u mnie radeon 9600), no bo mam taki problem ze nie moge podniesc detali, ustawilo sie same na low, a wyzsze detale sa nieaktywne, reszta mojego pc spelnia wymagania bez problemu, a na low gra chodzi dobrze wiec chialem pokombinowac z lepszymi ustawieniami.

[#2] Re: crysis pc

@Banderas, post #1

Skąd masz Crysisa? Premiera to ponoć 16 listopada.

[#3] Re: crysis pc

@El Amigos, post #2

demo juz wyszlo, cos pogrzeblaem w config i "poszlo" na high, szkoda ze nie caly 1fps to za malo na granie... po za tym nawet nie wszysktkie tekstury sie wczytaly... moze uda mi sie jakos to na medium przerobic

[#4] Re: crysis pc

@Banderas, post #1

zdradzisz szczegóły dotyczące konfigu pc ??

[#5] Re: crysis pc

@arti4-92, post #4

sempron 3000+ 1gb ram radeon 9550 @ 9600 (gpu krecone 90% a vram 30% ) tak wiem ze to malo, ale medium powinien ciagnac, a po za tym chce fizyke polepszyc, zeby demolka byla wieksza

[#6] Re: crysis pc

@Banderas, post #5

Mowisz, ze na 9550 uruchomiles? Myslalem, ze jest wymagany Shader Model 3.0 jako minimum. Ale jak sam widzisz na tak starych kartach tylko 1fps. :)

[#7] Re: crysis pc

@El Amigos, post #6

nie no na detalach low bez problemu chodzi jest od 25 fps w gore, ale po przegrzebaniu plikow konfiguracyjnych, opalilem na high (bo standardowo sa tylko low dostepne) no i wtedy mialem 1fps, i chodzi mi o to ze nie wiem jak przekopac pliki *.cfg zeby na medium odpalic.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem