[#1] Symbian + Amigowe MODki
Witam!

Czy ktoś uzywał pod Symbianem (system op. na tel. komórkowe) jakichś playerów obsługujących Amigowe Modki (np. Ultra MP3) ? Jak jest z jakością odtwarzanej muzyki? Jest to w ogole warte uwagi ?

A swoja droga, czy istnieje jakiś przenośny odtwarzacz MP3 który obsługiwałby MODki/SAPy/SIDy ???

Pozdrawiam
MarX

[#2] Re: Symbian + Amigowe MODki

@MarX, post #1

na psp posłuchasz modów ;]

[#3] Re: Symbian + Amigowe MODki

@MarX, post #1

kiedys mialem nokie 7650, modkow nie sluchalem na tym, ale mp3 z niej nie bylo najwyzszej klasy... (jesli chodzi o glosniczek wbudowany) z tym ze to tez jest przedpotopowy telefon i do tego ma 4mb pamieci.

[#4] Re: Symbian + Amigowe MODki

@MarX, post #1

Ech a kto mi poleci na N73 jakies dobry player? :). ta wersja 3 Symbiana lekko pokopala mi plany dotyczace softu;/.

Ostatnia modyfikacja: 11.11.07 17:24
[#5] Re: Symbian + Amigowe MODki

@MarX, post #1

Na http://forum.mgsonline.pl/ jest taki jeden kolo, który wykorzystywał symbiana do tego. Przeszukaj w/g słowa kluczowego 'symbian' - powinno coś być.

[#6] Re: Symbian + Amigowe MODki

@kwolf, post #4

a nie ma domyslnie powinien byc? ja mialem ultra mp3, jest tego duzo poszukaj po sieci.

[#7] Re: Symbian + Amigowe MODki

@MarX, post #1

Tez szukalem ... i przy braku czegos takiego przekonwertowalem modki winampem na mp3 - troche duze wyszly ale pamieci jest 1GB wiec 70 ulubionych modkow moge miec teraz przy sobie OK

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem