[#1] Super Stardust z Back2Roots
Ściągnąłem sobie z Back2Roots obraz płyty "Super Stardust" dla CD32. Chciałem sobie to zgrać na płytkę używając Nero Express, ale program wywala mi błąd w pliku .CUE, tzn. nie rozumie zapisu w drugiej linijce:
FILE "Track01.iso" BINARY
TRACK 01 MODEx/2xxx

Zamiast "x" powinny być wartości liczbowe, ale jakie? Pomoże ktoś?

[#2] Re: Super Stardust z Back2Roots

@PopoCop, post #1

Nero zdaje się nie lubi takiej struktury obrazu.
Ja bym "włożył" CD do wirtualnego napędu (Daemon) i sprawdził czy faktycznie znajdują się tam te ścieżki, chociaż pewno tak.
Pozostawiając CD w wirtualu, wybierz opcje kopiuj dysk na dysk (wskazując z wirtuala na prawdziwą nagrywarkę) i teraz spróbuj.

[#3] Re: Super Stardust z Back2Roots

@PopoCop, post #1

TRACK 01 MODE1/2352

Później powinieneś mieć wykaz ścieżek audio.

[#4] Re: Super Stardust z Back2Roots

@mailman, post #3

Odświeżam ten wątek, bo dopiero teraz miałem okazję sprawdzić płytę wypaloną w podany przez Mailmana sposób.
I muszę niestety przyznać, że płyta się co prawda dała wypalić, ale nie działa - wygląda to tak, że komputer (zarówno Amiga jak i PC) nie widzi żadnych danych tzn. plików, można sobie najwyżej muzyczki posłuchać.

I przy okazji małe sprostowanie. Grę ściągnąłem z Dream17, a nie BTTR :)

Ostatnia modyfikacja: 11.02.2009 15:47:10
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem