[#1] (Kondolencje) Gratulacje dla MDW
Jako, że kolejna amigowca zmienia stan cywilny pozwolę sobie życzyć MDW dużo szczęścia, pomyślności, płodności utrzymania nerwów na uwięzi i wszystkiego coby sobie kolega MDW życzył.
Gratulacje i jednocześnie małe stwierdzenie: Po chłopie panowie, po chłopie.
[#2] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@Arbuz, post #1

Twój post bardzo ciekawie komponuje się z Twoim awatarem. ;)
Co pozwala mieć nadzieję, że może jednak nie będzie tak źle i być może, że "stwierdzenie: Po chłopie panowie, po chłopie" jest jednak trochę przedwczesne. :D
[#3] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@APC74, post #2

A ty myślisz że u mnie jest OK? Nie i u mnie też jest po chłopie.Kiedyś nikt nie pilnował, nie zabraniał sidzieć przy Ami a potem przy pegu po nocach, ciągłe imprezki. Ech to były czasy. A teraz mi się już nie chce (to wpływ oczywiście żony). Zostało mi tylko siedzenie przy kompie jak żona nie widzi (tak z partyzanta). Choć muszę przyznać że ten obywatel koło mnie(lat3) stwierdza że komputer tatusia jest fajniejszy niż komputer jego siostry (grzyb koreduło). Ale nie wytłumaczył dlaczego fajniejszy.
[#4] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@Arbuz, post #3

Szczerze mówiąc, to tak - tak właśnie myślałem. Ale tak jakoś przeszło mi właśnie. ;)

Ostatnia modyfikacja: 07.06.2008 15:43:23
[#5] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@APC74, post #4

A widziałeś tego motylka między mną a moim synem? Tak się kultywuje patriotyzm komputerowy

[#6] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@Arbuz, post #1

> Po chłopie panowie, po chłopie.

Nooo... Dobry byl z niego herbatnik...
[#7] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@Arbuz, post #1

/\ D \/ -> WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA \/AS, DASZ RADĘ "CHOPIE"!! CAŁUJ GDZIE POPADNIE, A MAŁŻEŃSTWO BĘDZIE SKŁADNE :P.

[#8] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@Arbuz, post #1

Dziękuję BARDZO wszystkim za wszystkie życzenia. Aż się wzruszyłem... :) ;)

Dwie czy trzy osoby kiedyś wyraziły chęć zobaczenia Żony. Teraz jest okazja, bo kilka fotek gdzieś tam zamieściłem. Wszystkich zainteresowanych dysponujących przeglądarką www z dzisiejszych czasów zapraszam tutaj. Specjalnie dla osób używających amigowych przeglądarek, które nie radzą sobie z picadaweb.google.com, fotki wrzuciłem też tutaj.

[#9] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@MDW, post #8

MDW Caro robił zdjęcia szybciej niż CKM strzela. Na żadnej fotce nie widać ani mnie ani Agi??

Benedykt

ps. Wiem, wiem to nie ja bylem gwiazdą tamtego dnia :D

[#10] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@Benedykt Dziubałtowski, post #9

MDW Ty frankensteinie cóż mam rzec ponieważ sam wczoraj byłem na weselu i jeszcze nie wróciłem w pełni do Siebie więc nie wiem może do końca co piszę: gratuluje ;)

PS. Żona nawet ładna

[#11] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@Benedykt Dziubałtowski, post #9

Oczywiście jesteście na fotkach. Jednak staraliśmy się nie umieszczać zdjęć na których widać tak zwane "osoby trzecie". Świadkowie i rodzeństwo byli wyjątkiem. :) Nie chcemy nikogo zanudzać kilkoma setkami zdjęć. 20-30 jeszcze można obejrzeć. No i wybraliśmy te na których jesteśmy. :)

Ale faktycznie wypada wspomnieć (bo pewnie wiele osób nie wie), że zaszczyciliście naszą skromną i dosyć zabawną uroczystość. :) Dziękujemy bardzo. Nie spodziewałem się, że dostanę amigowe życzenia w tym dniu i w tym miejscu. Nawet dyskietka z "Pechowym Prezentem" była i bardzo sympatyczny wierszyk nawiązujący do mojej niechlubnej AMOSowej przeszłości. :) To było naprawdę sympatyczne. Pozdrowienia dla Twojej reszty! :)

[#12] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@Hugen, post #10

Hugen: My akurat wesela nie robiliśmy. Tylko krótki i skromny obiad dla najbliższej rodziny i świadków. Dosłownie kilkanaście osób. Oboje nie przepadamy za weselami. Jeszcze na cudzym to można chwilę posiedzieć. Ale na własnym... nieee... to nie dla nas. Nie było takiej opcji. :)

[#13] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@MDW, post #12

Gratuluje:). A co do tekstow Arbuza to niestety musze sie zgodzic, zona ogranicza, niewazne jak spoko by nie byla:).

[#14] Re: (Kondolencje) Gratulacje dla MDW

@Fazior, post #13

z zonami jest jak z kotami: jak masz dwie to zajmuja sie glownie same soba i wiekszosc czasu masz spokoj. islam ma tez swoje zalety ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem