[#1] AmigaOS 4.1 w nieamigowym świecie
Wieści o AmigaOS 4.1 rozchodzą się nawet w nieamigowym świecie: http://www.proline.pl/sklep.php?n=wkrotce-pojawi-sie-amigaos. I nawet PPA podano jako źródło informacji. :)

[#2] Re: AmigaOS 4.1 w nieamigowym świecie

@MDW, post #1

Wielki + ode mnie dla tego sklepu. Nie dość, że dla mnie solidny, to widać ma długie "korzenie komputerowe" :)
[#3] Re: AmigaOS 4.1 w nieamigowym świecie

@MDW, post #1

Pięknie tylko dlaczego akurat PPA? Przecież AmigaOS to domena sąsiedniego portalu
[#4] Re: AmigaOS 4.1 w nieamigowym świecie

@Arbuz, post #3

Ponieważ nazwa PPA bardziej wskzauje uważam na Amigę w naszej Polsce, niż nazwa typu "exec", która jedyne co mi przypomina, to dawne czasy u znajomych przed 486SX + cd gry/Doom.....Doom.exe
Cokolwiek by nie mówiono, mnie nigdy określenie "exec" nie będzie kojarzyło się z Amigą, choćby miało bardzo dużo z nią wspólnego.
[#5] Re: AmigaOS 4.1 w nieamigowym świecie

@Dave, post #4

Indeed.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem