@grxmrx, post #1
od Benedyktdo serwisyedukacyjne(at)portal.onet.pl data 19 lipca 2008 11:04 temat Hasło Amiga w WIEM wysłana przez gmail.com ukryj szczegóły 19.07 (2 dni temu) Odpowiedz Witam. Co za impotent napisał to hasło? Witam. Co za impotent napisał to hasło? http://portalwiedzy.onet.pl/133754,,,,amiga,haslo.html Roi się od błędów i przekłamań. Na portalach Amigowych nawet śmieją się z tego serwisu. Ciekawe mnie kiedy Amiga 3000 była najpopularniejszym modelem skoro wyprodukowano go w małej ilości i od kiedy to Amiga one jest firma? Do dzisiaj byłem pewny, że jest to najnowszy model Amigi a nie firma. Późniejsze modele pozwalały emulować działanie komputerów klasy IBM PC także Ciekawe co na to moja Amiga 500. Pewnie się uśmieje. Ma zainstalowany emulator ibm co prawda leciwego ale to ibm. Nawet Amiga 1000 potrafiła emulować peceta :) Pozdrawiam. Benedykt Dziubałtowski
od Serwisy Edukacyjne Onet.pldo Benedykt data 21 lipca 2008 14:25 temat RE: Hasło Amiga w WIEM wysłana przez portal.onet.pl ukryj szczegóły 14:25 (39 minut temu) Odpowiedz Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Hasło pochodzi ze słownika informatycznego wydawnictwa Helion. Zostanie zatem wprowadzone nowe hasło. pozdrawiamy