[#1] Excel - skrót klawiaturowy
Czy orientuje się ktoś jaki jest w Excelu skrót klawiaturowy na operację "Wstaw skopiowane komórki"?

[#2] Re: Excel - skrót klawiaturowy

@mailman, post #1

Hmmm, chyba Ctrl+V, jak w sumie wszystko, tylko w zależności od tego co wrzuciłeś do schowka, potem Ci się pokazuje odpowiednie menu przy "wyrzucaniu" jego zawartośc.

PS: PM na EAB czeka :>

[#3] Re: Excel - skrót klawiaturowy

@5h00n4y, post #2

Nie chcę "Wklej", ale "Wstaw skopiowane komórki", czyli skopiowana komórka zostanie wstawiona, a cała reszta pod nią przesunie się do dołu (czyli inaczej niż "Wklej"). Potrzebuję na to skrót klawiaturowy.

[#4] Re: Excel - skrót klawiaturowy

@mailman, post #3

Dawno się nie bawiłem w Excelu ale też wielu skrótów nie znałem...
A myszką nie może być? ;)

[#5] Re: Excel - skrót klawiaturowy

@5h00n4y, post #4

No właśnie jest mi niewygodnie. Wszystko co robię, robię klawiaturą, a tej jednej francy nie potrafię.

[#6] Re: Excel - skrót klawiaturowy

@mailman, post #1

CTRL + SHIFT + =

:)

[#7] Re: Excel - skrót klawiaturowy

@x3nU, post #6

O coś takiego chodziło. Dzięki!

[#8] Re: Excel - skrót klawiaturowy

@mailman, post #7

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem