@flea,
post #1
Cóż pewnie nie pomogę, ale kiedy ja zastanawiałem się nad kupnem tabletu (na razie odpuściłem), to znajomy pracujący w agencji reklamowej powiedział jasno: nie kupuj pentagrama, jest tani, ale gdy będziesz chciał coś narysować, to się okaże, ze tablet nie odwzorowuje dokładnie tego co chcesz np. narysuj kreskę przy linijce i spróbuj ją później pogrubić wracając tym samym torem, to pentagram zrobi Ci dwie kreski. Zalecali wyraźnie Wacoma, a cały czas siedzą i grzebią na tabletach, więc chyba wiedzą co mówią.
Sugerując się tym co napisałem wyżej może to tablet? (da się go oddać i wymienić na Wacoma). Krótko po zakupie chyba można (zresztą nie działa jak powinien) i dołożyć jakby co 100 zł na Wacoma. Na forach też narzekają na pentagramy.
A ręcznie nie da się ustawić parametrów urządzenia? Może Vista źle rozpoznaje? (Jak próbowałem uruchomić pod linuksem easy pena na com, to w końcu uruchomiłem, ale wszystko szalało i nie dało się skalibrować urządzenia, pokazywał co chciał /wtedy to były na mur stery pod pod xp działał). Masz mozliwość sprawdzenia pod xp?
Ostatnia modyfikacja: 05.01.2010 18:05:20