[#1] Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet
Dla wszystkich pan na forum :)

[#2] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@arti4-92, post #1

To i ja się przyłącze. Najlepszego Kobitki! :)

[#3] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@arti4-92, post #1

Geniuszu zla, ja tez pisze bez polskich ogonkow, ale tym razem mogles uzyc "ń", poniewaz wychodzi troche tak, jakbys zyczyl wszystkim panom :P

Ostatnia modyfikacja: 08.03.2010 10:42:21
[#4] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet

@Andrzej Drozd, post #3

No i Dzień Kobiet wielkimi literami!
Ja też się dołączam. 100 lat.

Ostatnia modyfikacja: 08.03.2010 12:28:18
[#5] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Andrzej Drozd, post #3

:P

[#6] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@arti4-92, post #1

Wszystkiego Najlepszego! :)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/72/8marta.jpg

[#7] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@arti4-92, post #1

Ojej jacy kochani jesteście
Dziękuję pięknie cmok W imieniu wszystkich pań również :D

[#8] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Katiria, post #7

Też się dołączę, miłośniczek Amigi nie ma za wiele...

[#9] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@arti4-92, post #1

Ja się także z życzeniami przykleję :) Wszyściuteńkiego Najlepsiejszego i zero defektów waszych Amig! :D

[#10] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Papier79, post #9

http://www.princessa.ovh.org/images/contents/eventy/independence-and-woman.jpg

[#11] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@arti4-92, post #1

Komunistyczne święto.
[#12] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Kiv_Master, post #11

No i?

[#13] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Katiria, post #12

O Katiria. Różyczka dla Ciebie:

---<----@

Z najlepszymi życzeniami. :D

[#14] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Katiria, post #12

Wszystkiego najlepszego, a czasami "komuno wróć" choćby 8 marca.

[#15] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Kiv_Master, post #11

Doprawdy przerażające

[#16] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Kiv_Master, post #11

Co uważniejsi i bardziej zorientowani wiedzą, że nie jest to wcale komunistyczne czy socjalistyczne święto. Polecam samemu podążać do źródeł. Jeżeli już, jest to święto socjalne ;).

[#17] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Kiv_Master, post #11

Komunistyczne święto.

Ale za to jakie? Jedno z nielicznych ktore komunie sie udalo.
Nawet glupie walentynki i hellowinki z zachodu niech ida do drewutni.

Ale za to swieto kota i irlandzki dzien Sw. Patryka to ja popieram. Zreszta w Polandii bardzo przyjely sie klimaty celtyckie, a szczegolnie z Irlandii. Regiment szkocki za czasow Sobieskiego tez pewnie pozytywnie odbil swoje istnienie w RzeczyPospolitej ;)

Dobra, trollmode off. Ale pamietajcie, dzien Sw. Patryka obchodzimy 17 marca. :)
[#18] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Andrzej Drozd, post #17

Andrzeju, nie wiem dokładnie na czym polegało Twoje trollmode, gdy było włączone - a piszę to w nawiązaniu do swojego posta, który pojawił się przed Twoim :).

[#19] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@BagoZonde, post #18

Spoko, socjalizm nie jest zly, to komunizm zbezczescil socjalizm kryjac swa totalitarna twarz za jego sztandarem.

Tym bardziej sie ciesze ze jest to swieto socjalne. Równość dla Wszystkich. :)
[#20] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Katiria, post #12

I to, że chyba za młoda jesteś żeby wiedzieć jaki to był zbrodniczy system, a tego typu święta były po to żeby przykryć smutną rzeczywistość.
[#21] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@arti4-92, post #15

A w którym to roku się urodziłeś żeby takie oceny wydawać?
[#22] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Andrzej Drozd, post #19

Co Ty Andrzej taki czerwony jesteś?
[#23] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Kiv_Master, post #20

Prawdę powiedziawszy nie rozumiem twojego podejścia. Gdyby każdą rzecz traktować w taki sposób, to nie obchodziłoby się żadnego święta, bo zawsze podpinałoby się coś, do czego możnaby się przyczepić. Wszystko zależy od podejścia.

@APC74: Dziękuję ;* ;)

[#24] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Kiv_Master, post #22

Co Ty Andrzej taki czerwony jesteś?

No ja zawsze taki bylem politycznie. W centrum, neutralnie, ale lekko po stronie lewicy, tzn socjalizmu. :)

W Polsce na szczescie, aktualnie wszystkie partie sa w centrum. Jedne lekko na prawo, a inne lekko na lewo. Dobrze ze nie mamy komuchow ani faszystow. Co nie zmienia faktu, ze aktualnie nie popieram zadnej partii, poniewaz w kazdej jest cos OK oraz w kazdej jest cos BE! :)
[#25] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Kiv_Master, post #11

Mało tego ...
Jak wyglądał mój dzień kobiet?
Wstałam o 6 - biegiem do pracy o 19 do domu spać. W nosie mam kwiatki, rajstopy jak jestem umęczona jak nie wiem co.

Szczerze to jak takie święto mam codziennie :)

Ale Panom i tak serdeczne dzięki za życzenia :)

[#26] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@Katiria, post #23

Jak się Katiria czujesz dowartościowana bo ktoś Ci życzy wszystkiego najlepszego tylko i wyłącznie z powodu tego dnia, to gratuluję świetnego podejścia do tematu i rozleniwiania płci przeciwnej. Prezenty i życzenia składane z powodu okazji j.w., to zazwyczaj prezenty na odczepnego bez uroku. Facet daje dziewczynie kwiaty, bo nie wypada nie dać i cieszy minę jak ta się cieszy nie mając pojęcia o prawdziwym lekceważącym podejściu do tych spraw przez jej faceta. Na przykład fragment rozmowy z moim kolegą:

on: muszę iść kupić kwiaty dla żony ( no bo 8 marca przecież)
ja: a kupujesz jej coś czasami?
on: bez okazji?
ja: no tak
on: chyba cię pop....iło

I to jest właśnie to o czym mówię. Ja nie obchodzę żadnych urodzin ani innych świąt, jak ktoś chce mi coś dać albo życzyć, to niech to robi bez okazji . Ja sam nikomu nigdy też nie daję z powodu świąt urodzin itp, ale jeśli już coś daję, to wiem, że daję szczerze, bo nie liczy się kiedy dajesz, liczy się fakt, że jest to szczere. Katiria, jeśli jesteś w porządku dziewczyna, to ja ci mogę życzyć wszystkiego najlepszego codziennie, aby było szczerze, bo wtedy zasługujesz na uwagę każdego dnia, na nie tylko 8 marca. Rozumiesz?

A wszystkich panów zachęcam, do dawania i okazywania swoich emocji ze szczerością i bez specjalnej okazji, tak często jak to możliwe, aby wszystkie panie czuły się wartościowo przez cały rok a nie tylko jednego dnia. Gdyby wszyscy tak robili, to nie było by potrzeby na dzień kobiet.

Pozdrawiam!

Ostatnia modyfikacja: 10.03.2010 18:10:56
[#27] Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

@arti4-92, post #1

Przyłączam się do życzeń, trochę spóźnione, ale to nic :) Wcześniej nie mogłem

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem