[#26]
Re: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet
@Katiria,
post #23
Jak się Katiria czujesz dowartościowana bo ktoś Ci życzy wszystkiego najlepszego tylko i wyłącznie z powodu tego dnia, to gratuluję świetnego podejścia do tematu i rozleniwiania płci przeciwnej. Prezenty i życzenia składane z powodu okazji j.w., to zazwyczaj prezenty na odczepnego bez uroku. Facet daje dziewczynie kwiaty, bo nie wypada nie dać i cieszy minę jak ta się cieszy nie mając pojęcia o prawdziwym lekceważącym podejściu do tych spraw przez jej faceta. Na przykład fragment rozmowy z moim kolegą:
on: muszę iść kupić kwiaty dla żony ( no bo 8 marca przecież)
ja: a kupujesz jej coś czasami?
on: bez okazji?
ja: no tak
on: chyba cię pop....iło
I to jest właśnie to o czym mówię. Ja nie obchodzę żadnych urodzin ani innych świąt, jak ktoś chce mi coś dać albo życzyć, to niech to robi bez okazji . Ja sam nikomu nigdy też nie daję z powodu świąt urodzin itp, ale jeśli już coś daję, to wiem, że daję szczerze, bo nie liczy się kiedy dajesz, liczy się fakt, że jest to szczere. Katiria, jeśli jesteś w porządku dziewczyna, to ja ci mogę życzyć wszystkiego najlepszego codziennie, aby było szczerze, bo wtedy zasługujesz na uwagę każdego dnia, na nie tylko 8 marca. Rozumiesz?
A wszystkich panów zachęcam, do dawania i okazywania swoich emocji ze szczerością i bez specjalnej okazji, tak często jak to możliwe, aby wszystkie panie czuły się wartościowo przez cały rok a nie tylko jednego dnia. Gdyby wszyscy tak robili, to nie było by potrzeby na dzień kobiet.
Pozdrawiam!
Ostatnia modyfikacja: 10.03.2010 18:10:56