[#1] Ot, kanalia - Peter Molyneux...
Jak łatwo zapomina się o korzeniach...

"- Urodziłem się na pecetach. PC było tą rzeczą, która dawała nieskończenie dużo możliwości. Czułem się w tym świetnie, a kiedy przerzuciłem się na konsole, poczułem, jakby mnie ktoś zamknął w pudełku. Ale wiesz co? Teraz one dają nam nowy sprzęt. Natal i Move... to trochę bardziej "pecetowe" - opowiada Molyneux."

Więcej tutaj:

http://gry.onet.pl/2144801,,Molyneux_Granie_na_PC_sie_odrodzilo,wiadomosc.html

[#2] Re: Ot, kanalia - Peter Molyneux...

@Deftronic/..., post #1

Nie pierwszy ni ostatni raz pokazuje jaka z niego kanalia.
Mniej więcej tak przy okazji jego Fable zaczęły się pojawiać w prasie (PSX Extreme, NEO+) awantury ile to nakłamał żeby zareklamować swój produkt a jaki ten produkt okazał się naprawdę.
Dziś jest tylko pionkiem który kaja się i ślini na widok produktu firmy od której dostanie więcej kasiory, sam się już dawno wypalił.

Ostatnia modyfikacja: 23.03.2010 10:05:40
[#3] Re: Ot, kanalia - Peter Molyneux...

@Shoonay, post #2

Peter Molyneux nie jest juz wazna osobistoscia w swiecie gier.
Kiedy zdechl Bullfrog, zdechla i jego potezna aura. Dzis jest tylko szeregowcem, ktory robi zeby nadal utrzymac sie w branzy.
Tworzyl kiedys, mozna rzec, gry niesamowite a teraz odwala tylko papke dla mas. Ale papka juz nie pierwszej swiezosci i wygladem tez nie zacheca. Jego Era juz dawno sie skonczyla. AmenT

Ostatnia modyfikacja: 23.03.2010 19:55:18
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem