Wątek zamknięty
[#1] Giełda w Katowicach
Witam serdecznie, korzystając z pierwszego postu na forum!

Chciałbym zapytać, czy po przenosinach na nowe miejsce (Stary Dworzec PKP), na giełdzie w Katowicach pojawia się jeszcze ten człowiek z pudłami dyskietek i klasyczną Amigą? Pamiętam, że gdy ostatni raz byłem na giełdzie, jeszcze za czasów gdy była w dolnej części "nowego" dworca, mężczyzna siedział niedaleko od wyjścia, i raz nawet z nim rozmawiałem...

Jako że moja 600 do mnie jedzie, wypadałoby zaopatrzyć się w jakieś oprogramowanie, bo po starej 500 z czasów gdy nie wiedziałem że Wings można sejwować, pozostała mi tylko myszka...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem