[#1] Podziękowania
Chciałbym podziękowac wszystkim za udział w takim trochę żartobliwym (chociaż nie do końca) badaniu rozkręcania dyskusji na portalu PPA. Badanie było połączone z zakładem, kolega założył się ze mną, że nie zrobię 50 postów w 3 dni. Przegrał, w czym nie mała zasługa moich zaciętych adwersarzy.

Ewentualne komentarze pod tym wpisem przeczytam, ale nie odpowiem, bo dalsze zaśmiecanie PPA moim kontem uważam za zbyteczne.

Pozdro, wasz Jan B.

[#2] Re: Podziękowania

@Jan B., post #1

powiem jak śp. prezydent....

"-Spieprzaj dziadu !"

[#3] Re: Podziękowania

@Jan B., post #1

Ja gdybym tak zrobił to bym się przynajmniej nie przyznał. Po prostu po cichu bym usunął konto i zniknął. Oczywiście gdybym tak zrobił...

[#4] Re: Podziękowania

@MDW, post #3

Ja też bym się nie przyznał, bo to takie z deka żałosne trochę.
Mogę się założyć, że ten wątek rozrośnie się na co najmniej kilka podstron ;)

[#5] Re: Podziękowania

@Jan B., post #1

To niby ma być niesamowity wyczyn, napisać 50 kompletnie off-topicowych postów?
Może następnym razem, spróbuj napisać coś, dla odmiany, na temat? ;)

[#6] Re: Podziękowania

@Shoonay, post #5

Może następnym razem, spróbuj napisać coś, dla odmiany, na temat?

I może jeszcze z sensem? Czy ty za dużo nie wymagasz aby? ;)

[#7] Re: Podziękowania

@APC74, post #6

Nie wiem, trudno powiedzieć bo nasz dowciapny psychologiczno-analizujący rozmówca się nie ujawnił, ale wydaje mi się że teoria o podwójnej osobowości była prawdziwa.

[#8] Re: Podziękowania

@Jan B., post #1

piszac idiotyzmy na onet.pl (temat - polityka) nabilbys 50 postow w dwie godzinki. Tylko po co?

[#9] Re: Podziękowania

@szuler, post #8

Można jeszcze łatwiej. Wjazd na Osnews.pl, a następnie:
a) delikatny flejmik dlaczego linux ssie (pod chwytliwym newsem),
b) następnie kilka prztyczków ad personam podważających kwalifikacje zawodowe dyskutantów,
c) koniecznie trzeba zahaczyć korwinistów,
d) dołożyć do tego jakąś nieprawdziwą informację historyczną z gatunku walk o niepodłegłość
i bajzel gotowy. W godzinkę spokojnie klepiesz 50 krótkich postów, nad którymi pracują całe stada urażonych (i to jeszcze jak).
[#10] Re: Podziękowania

@Jan B., post #1

Polecam jakas dobra klinike dla "nietegesow", moze jeszcze nie jest za pozno i cI pomoga.

[#11] Re: Podziękowania

@parallax, post #4

Proponuję nowy dział na PPA: zakłady. :D
[#12] Re: Podziękowania

@Mario, post #11

Eee nie odpisujcie bo pewnie ten temat to też jakiś zakład

[#13] Re: Podziękowania

@Mario, post #11

A nie lepiej Oddział Zamknięty?

Ostatnia modyfikacja: 06.05.2010 22:38:50
[#14] Re: Podziękowania

@Jan B., post #1

To przykre, że ludzie tracą tyle czasu i tyle swojej energii, a może nawet i wiedzy na to by narobić bałaganu na jakimś forum. To chyba znak czasu. Coraz więcej wśród nas cwaniaczków i zarozumialców pozbawionych elementarnych zasad kultury.

[#15] Re: Podziękowania

@Jan B., post #1

Podchodzisz pod definicję trolla.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem