[#1] Problem ze stroną
Dzisiaj zauważyłem, że www.encore-games.com stojące na serwerach PPA nie bardzo działa. Jak próbuję na stronę wejść z jej "natywnego" adresu, czyli encore.ppa.pl to działa. Nie działa tylko tak domena. To dziwne, bo przedwczoraj wszystko grało, a nikt tam niczego nie dotykał.

Jako że jestem w tym temacie raczej zielonkawy, wdzięczny będę za jakiekolwiek porady. Co może być przyczyną? Mogę coś z tym zrobić?

Dodam, że do panelu konfiguracyjnego (http://www.ppa.pl:8443) też nie mogę się dostać. :(

[#2] Re: Problem ze stroną

@MDW, post #1

MDW: a czy wraz ze zmianą serwera ppa, nie zmieniły się dnsy które należy ustawić w domenie?

[#3] Re: Problem ze stroną

@pampers, post #2

A faktycznie. :) Zapomniałem, że PPA zmieniało serwer. Dzięki wielkie!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem