[#1] ktoś ma tego mjuzika ?
Elo ziomy. Zwracam się do Was, ziomy, z zapytaniem, czy ktoś z szanownego ziomostwa jest w posiadaniu tego kawałku:
"Evolution (8-Bit Girl) 12 Bit Loading Screen Remix "
i zechciałby się nim podzielić z człowiekiem w potrzebie. :P Byłbym dozgonnie wdzięczny.
(Se zamówiłem mjuzik na http://www.equinoxestudios.co.uk/music/, ale mi ziom dzisiaj odpisał, że jest na holidej et de mołment i że mi prześle linka es sun es aj ritern chołm on łenzdej, no a ja nie wyczymie do łenzdeja. :d)

Senkju from de małnten.

[#2] Re: ktoś ma tego mjuzika ?

@snajper, post #1

Wejdź na www.scenemusic.eu i tam sobie możesz go dodać do kolejki i potem posluchać. A jak potrafisz, to i ze streamingu zgrasz bez problemu :)

[#3] Re: ktoś ma tego mjuzika ?

@OSH, post #2

Ee, to to ja wiem, bo właśnie tam go sobie odsłuchałem. :P Zresztą kolejkowanie akurat tego kawałka jest chwilowo zablokowane. No ale spoko, jutro już go będę miał. :)

[#4] Re: ktoś ma tego mjuzika ?

@snajper, post #3

No i co? Masz? :P

[#5] Re: ktoś ma tego mjuzika ?

@Katiria, post #4

Mam. jupi! A co? :P Gościu się ociągał, ale mu napisałem, że jak zaraz nie wyśle, to ma fpjerdol i z kolegami shakierujemy mu stronę, podpalimy chatę, zjemy żonę i zgwałcimy kota. gitara

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem