[#1] PALMTOP - Co polecacie ?
Witam

Dopaliłem się na palmtopa.

Moje wymagania: WIFI, GPS, fajny wyświetlacz.

Co możecie polecić ?

pozdrawiam

[#2] Re: PALMTOP - Co polecacie ?

@Hubez, post #1

odkąd używam smartsłuchawki z Androidem takie urządzenia jak palm czy navi przestały być potrzebne do czegokolwiek...

[#3] Re: PALMTOP - Co polecacie ?

@Hypnotic, post #2

Moja dziewczyna posiada Samsunga Galaxy S (ma Wi-Fi, GPS, wyświetlacz AMOLED 4 cale) z Androidem. Działa bardzo szybko i jest wygodny w obsłudze. Musze powiedzieć, że jak się tym pobawiłem to sam nabrałem ochoty na zakup jakiegoś urządzenia z Androidem. Choć wcześniej nie byłem entuzjastą takich zabawek i do tej pory moim telefonem jest Siemens ME45 :P.

[#4] Re: PALMTOP - Co polecacie ?

@Hubez, post #1

Używam Samsung Omnia II Pro.
Co prawda Windows Mobile 6.5 więc lubi się zamulić....
Generalnie ok. Chociaż jak będę kupował nową słuchawkę to raczej już z Androidem.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem