[#1] DVD 2 DivX
Szukam programu na licencji freeware, który pozwoli mi zrzucić film DVD do DivX-a. Możecie coś polecić? Każdy, na który trafiam to albo shareware, albo jakieś dziwactwa, których albo się nie da używać, albo są tak biedne, że szkoda gadać (np. nie obsługują FFDShow).

[#2] Re: DVD 2 DivX

@mailman, post #1

Ja znam bardzo dobry dla Win, niestety jest komercyjny - WinAvi Video Converter v8.
[#3] Re: DVD 2 DivX

@Andrzej Drozd, post #2

Chodzi mi o program dla Win, ale żeby nie był komercyjny.

[#4] Re: DVD 2 DivX

@mailman, post #1

Od lat używam AutoGK (współpracuje z FFDShow). Jest na licencji freeware, na pierwszy rzut oka wydaje się biedny ale ukryte opcje (wywoływane przez Ctrl+F9) w zupełności mi wystarczą.

DODANE: Gdy poda się linka do strony ze slashem na końcu, strona AutoGK wywala błąd, po usunięciu go strona wczytuje się prawidłowo. Dziwne.

Ostatnia modyfikacja: 22.01.2011 19:56:21
[#5] Re: DVD 2 DivX

@mailman, post #1

Zobacz Any Video Converter oraz AllConverter Pro wchodzący do pakietu AllPlayer.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem