[#1] Joystick do Amigi z Allegro ...
Kupiłem swojego czasu Amige z joystickiem ...

po otwarciu paczki zobaczyłem to ...

http://screenup.pl/?l=MA1KBVA

To tak dla przestrogi - pytajcie sprzedających co znaczy u nich słowo joystick - być może to gwóźdź na drewienku :)

[#2] Re: Joystick do Amigi z Allegro ...

@rdstudio, post #1

wystaw na allegro. :)
Ktos rzeczywiscie ma poczucie humoru

Ostatnia modyfikacja: 23.01.2011 20:30:41
[#3] Re: Joystick do Amigi z Allegro ...

@rdstudio, post #1

Opatentuj ten model
[#4] Re: Joystick do Amigi z Allegro ...

@rdstudio, post #1

dobre, to musiałeś wystawić mu super pozytywa
poczucie humoru pierwsza klasa , a dużo kosztowało to cudo??
[#5] Re: Joystick do Amigi z Allegro ...

@vegeta, post #4

Pomimo tego, jak ten joystick wygląda to jest to bardzo dobry patent. Jak byłem mały i mój ojciec był szczęśliwym posiadaczem A500 to miał także podobny joystick. Jego 'design' był o niebo lepszy, i pod spodem i od góry były sprężynki które zawsze ustawiały gałkę joya w pionie. Taki joystick do gier typu olimpiada był znakomity (ile joyów na świecie ludzie rozsypali w ten sposób!!!). Tak więc pomysł dobry - wykonanie kiepskie.

[#6] Re: Joystick do Amigi z Allegro ...

@rdstudio, post #1

MacGyver gra na Amidze? :D
Zaiste ekscentryczny model, podobny do mojego multiplaja adaptóra.

Działa to ustrojstwo wogóle? Da się grać?

Ostatnia modyfikacja: 24.01.2011 13:14:28
[#7] Re: Joystick do Amigi z Allegro ...

@rdstudio, post #1

Co jak co, ale taki joy świetnie wpisuje się w polską tradycję siermiężnych samoróbek. A teraz? Teraz nikt czegoś takiego nie zrobi, nikomu się drewna przyciąć nie chce, gwoździa czy śruby fleksą ciachnąć. Ech... było i minęło.

Z mojej perpsektywy otrzymałeś coś bardziej wartościowego niźli zwykły joystick, to prawdziwy "custom made".

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem