[#1] Czy podoba Wam się taki laptop/destop
Jak Wam forumowicze podoba się taki pomysł na laptopa/destopa?

http://www.dailymotion.pl/video/xcizxm_ces-2007-dell-xps-m2010_tech

W sumie jak dla mnie to taki desktop, ale nawet fajny. Jako urządzenie przenośne raczej odpada (no chyba, że przenośne z pokoju do pokoju).
[#2] Re: Czy podoba Wam się taki laptop/destop

@Ender, post #1

Atomowa walizeczka?

[#3] Re: Czy podoba Wam się taki laptop/destop

@przemysław, post #2

Dla mnie to nie laptop, ale ciekawa alternatywa dla desktopa szczególnie dla tych co mają małe mieszkania. Mam laptopa (pierwszy w moim życiu i chyba ostatni, może ewentualnie PB z G4 ale tylko dlatego, że w miare szybki dla Morphos-a). Nowe Pegasosy, Amigi One itd. mogłyby byc właśnie takie.
[#4] Re: Czy podoba Wam się taki laptop/destop

@Ender, post #3

Akurat cenię sobie firmę Dell`a - a tu co jest pokazane na filmiku jest bardzo fajne - taka konsola/komputer stacjonarny/laptop w jednym. Choć to duże jest, wygląda elegancko.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem