[#4]
Re: Dla posiadaczy iphone 4
@quaint,
post #3
Ja nie twierdze, ze wp.pl to szczyt dziennikarstwa, a juz szczegolnie informatycznego

ale powolali sie na CHIP : "Informacja ta pochodzi z serwisu online CHIP" .
Co oznacza, ze cos jest na rzeczy. Cudownie byloby gdybym mial czas i super zdolnosci sprawdzenia tego dokladnie przez inzynierie odwrotna (lubie polska terminologie informatyczna tworzona na zasadzie doslownych tlumaczen) i sprawdzil kod systemu.
Niestety raczej tego nie dokonam, wiec musze powolywac sie na zrodla. Zreszta zobaczymy co sie stanie - ja na miejscu tych ludzi pozwal ich do sadu.
Choc sam daleki jestem od syndromu oblezonej twierdzy i weszenia teorii spiskowych wydaje mi sie to dosc prawdopodobne. Przy obecnych technologiach przeslanie kilku obrazkow nie bedzie trwalo pol godziny, wiec latwo tego nie zauwazyc. Zreszta 'wpadki' Google ze zbieraniem danych o niezabezpieczonych sieciach, a nawet czesciowo bodajze danych z tych sieci pokazuja, ze kazdy ma jakas nature 'chomika'.
Ja nie chce obrazac/zniechecac uzytkownikow iphone, bo sadze, ze mozliwe jest by czesc innych tel. kom. rowniez takie rzeczy zbierala. Ale sadzac po liczbie uzytkownikow tego gadzetu apple ma teraz calkiem niezla baze danych

. Na szczescie ja go nie posiadam wiec nie musze sie przejmowac tak przyziemnymi sprawami jak sprawdzenie smsow w miejscu do ktorego krol chadza piechota. Bo swiadomosc, ze jakis pracownik by w ramach rozrywki je przegladal nie jest zbytnio zachecajaca do zakupu

. Choc moze Ty masz inne zdanie.
Ostatnia modyfikacja: 07.04.2011 16:13:07