[#1] Eurowizja 2011
Może się pochwalę, ale nie za siebie. :)
Piosenka Magdy Tul będzie reprezentować Polskę na Eurowizji 2011.
Materiał studyjny został wyprodukowany przez katowicki MAMAMUSIC, grupę producenką którą zasila mój brat.
mamamusic.com.pl

Tu jest kawałek który zdobył to zaszczytne miejsce. Muzyka jest materiałem nagranym w MAMAMUSIC, natomiast Magda śpiewa na żywo. Czy na Eurowizji ekipa pokusi się o muzyków studyjnych którzy zagrają na żywo, czy będzie to w tej formie jak poniżej, tego nie wiem. Tak czy inaczej Magda ma świetne chórki. Co o tym myślicie?
http://www.youtube.com/watch?v=VrCLhva9Bks

PS. Na YouTube dostępny jest także oficjalny klip.
http://www.youtube.com/watch?v=rmWpcyVj1L4

Ostatnia modyfikacja: 09.04.2011 23:17:31
[#2] Re: Eurowizja 2011

@Andrzej Drozd, post #1

Bez obrazy Andrzej, ale Eurowizja to żenada. "Prestiż" tej imprezy jest żaden. Nawet jak ktoś wygra konkurs, to jakie to ma znaczenie? Międzynarodową gwiazdą nie zostanie.

[#3] Re: Eurowizja 2011

@Andrzej Drozd, post #1

No, zawsze mogło być gorzej. Piosenka na typowym poziomie Eurowizji, czyli popowy kawałek wpadający jednym uchem a wypadający drugim, nawet zgrabnie zakomponowany, ale szału nie ma.

Zgadzam się z przedmówcą, że Eurowizja prestiż ma w okolicach festiwalu w Sopocie, czyli zbliżony do zera. Ale dla kogoś, kto jest zupełnie nieznany (nazwisko Magda Tul słyszę pierwszy raz), to zawsze jakiś krok w karierze. Pani śpiewać w końcu umie i robić fajne figury . W Polsce chyba by się bardziej wypromowała w tym polsatowskim szoł sobotniowieczornym, nie pamiętam nazwy...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem