[#1] Jak sciagnac caly serwis OS4Depot ?
Probowalem juz httrack w wersji dla win - nie daje rady. Probowalem wget'a (jakis konfig/skladnie znalazlem na frazpc.pl, ktory mial "kosic" wszystko) to samo, nie zapisuje zadnych *lha. Zalezy mi na tym, aby zrobic sobie kopie calego serwisu na hdd. Moglby ktos pomoc ze skladnia wget'a ( bo chyba niczym innym tego sie nie da zrobic, jesli httrack i teleport pro nie daja rady). Niech to zajmuje i kilka giga, ale zalezy mi na tym, zeby w trybie offline miec mozliwosc "sciagania" poszczegolnych lha jak ze strony w trybie online ;]

[#2] Re: Jak sciagnac caly serwis OS4Depot ?

@cactoos, post #1

BTW jak by Ci przyszła fantazja to samo zrobić z MorphOS Files, to daj znać, dam Ci paczkę offline z backupa. Na serwerze jest limit miesięcznego transferu.

[#3] Re: Jak sciagnac caly serwis OS4Depot ?

@cactoos, post #1

Kiedyś używałem Teleport Pro ale nie dawał rady z niektórymi stronami. Później przesiadłem się na Offline Explorer Enterprise. Nie wiem czy ten program jest jeszcze rozwijany. Oczywiście mówię o programie na pc.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem