[#1] Kurs asemblera dla początkujących. - Amiga 500-4000
Poszukuję tej książki:
Kurs asemblera dla początkujących. - Amiga 500-4000
Adam Doligalski
Czy ktoś wie gdzie można ją wypożyczyć/dostać/kupić/ ewentualnie jako, że jest niedostępna ściągnąć?? Na allegro ostatnio jej nie widziałem, natomiast w Bibliotece Narodowej nie można wypożyczać książek do domu, ani w całości skserować. Czy istnieją jakieś strony ze starymi książkami o Amidze?W przypadku Atari wiele dawnych pozycji jest dostępnych w Internecie.
[#2] Re: Kurs asemblera dla początkujących. - Amiga 500-4000

@NREPEB, post #1

Ta ksiazka jest ciekawa pozycja tylko dla osoby ktora chce babrac sie w ukladach specjlalizowanych.Jezeli chcesz sie tylko nauczyc asemblera to sciagnij z netu/aminetu rozne dane na temat rozkazow m68k.

[#3] Re: Kurs asemblera dla początkujących. - Amiga 500-4000

@AmiChris, post #2

Dzięki za obecnie jedyną odpowiedź na moje pytanie Tak chciałem sobie poczytać o układach specjalizowanych Amigi w jakiś przystępny sposób, niestety nie mogę już nigdzie dostać tej "zabytkowej" książki, nawet w Helionie nie jest dostępna w druku na życzenie, a nie znam nikogo w Warszawie, posiadającego ją.
[#4] Re: Kurs asemblera dla początkujących. - Amiga 500-4000

@NREPEB, post #3

jak chcesz to moge ci ta ksiazke [...] he he he napisz na maila.
[#5] Re: Kurs asemblera dla początkujących. - Amiga 500-4000

@SzaryWilk, post #4

Taka procedura może być niezgodna z prawem i proszę mi tego rodzaju propozycji na forum nie umieszczać. Ostrzeżenie.

[#6] Re: Kurs asemblera dla początkujących. - Amiga 500-4000

@NREPEB, post #3

ja zdaje się mam tę książkę (mam nadzieję, że jej nigdze nie zawieruszyłem), mogę się pozbyć jej za stosowną opłatą :)
pisz na priv
[#7] Re: Kurs asemblera dla początkujących. - Amiga 500-4000

@wali7, post #6

tej ksiazki nie ma juz w sprzedazy wiec chyba to nie jest przestepstwo.
[#8] Re: Kurs asemblera dla początkujących. - Amiga 500-4000

@SzaryWilk, post #7

Ale prawa autorskie do publikacji są wciąż własnością autora - stąd jest to przestępstwo.
[#9] Re: Kurs asemblera dla początkujących. - Amiga 500-4000

@_luk, post #8

kurcze ale my mamy prawo he he he,mogli by w koncu zrobic to porzadnie przeciez na rynku tej ksiazki dawno nie ma wiec nic na tym nie traci autor a komus ta wiedza moze sie przydac.
[#10] Re: Kurs asemblera dla początkujących. - Amiga 500-4000

@SzaryWilk, post #9

Typowe rozumowanie SzaregoWilka hehehe

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem