Forum » AROS
[#1] gcube Mariokart
http://oi53.tinypic.com/1zo9us3.jpg

Ostatnia modyfikacja: 27.07.2011 12:36:58
[#2] Re: gcube Mariokart

@tomek, post #1

Ja mam taką małą prośbę - załóż jeden temat GRY NA Arosa i tam wklejaj jakiekolwiek wiadomości z tym związane. Uwierz, będzie lepiej i szybciej i zero śmietnika na forum.

Ostatnia modyfikacja: 27.07.2011 13:08:12
[#3] Re: gcube Mariokart

@tomek, post #1

A działa ten emulator ? czy coś widać poza planszą startową ? Jeśli tak to super ;]

[#4] Re: gcube Mariokart

@tomek, post #1

Ciekawe na ile legalna jest wersja prezentowanej gry. Nintendo mocno strzeże swej kopalni złota - gier i praw do nich :)
9fps ??? gra na Cube działą w 60fps. Do dziś ta wersja z GC, to jedna z ulubionych gier mojej żony:)

[#5] Re: gcube Mariokart

@michalmarek77, post #4

9fps ??? gra na Cube działą w 60fps.

A ile może mieć jak Aros uruchomiony pod VirtualBoxem- to pecet też wysiada.

[#6] Re: gcube Mariokart

@michalmarek77, post #4

Jeżeli ktoś ma gamecuba i zgrał sobie gre to ja nie widzę problemów. Sam wole czasami grać na emulatorze Dolphin niż na wii.

[#7] Re: gcube Mariokart

@(V)(I)mothe(P), post #2

mam lepszy pomysł. nie będę wklejał nowości nigdzie OK

[#8] Re: gcube Mariokart

@tomek, post #7

Tomek, proszę nie odbieraj każdej sugestii jako krytyki.

[#9] Re: gcube Mariokart

@(V)(I)mothe(P), post #5

Natywnie pod AROS-em również działa to koszmarnie wooolnoo. Do tego żenujący poziom jakości emulacji. Nawet w Bust A Move 3000, chyba pierwszej komercyjnej grze, która była w pełni emulowana, występują błędy graficzne. W grach 3D około 5 fps i kaszana na ekranie.
Ale nie ma się co dziwić skoro GCube nikt nie tknął kijem o ładnych kilku lat.

Co do bajzlu na forum. Skoro aros.ppa.pl to trup to trzeba by się przenieść na ppa.pl. Naturalnie przydało by się zrobić jakiś porządek czy reorganizację na forum. Sam nie wiem :/

[#10] Re: gcube Mariokart

@TomcioPaluszek, post #9

a może założyć wątek nowości w arosie i tyle. Zainteresowani powinni jakoś zainteresować się problemem a nie marudzić :).

[#11] Re: gcube Mariokart

@tomek, post #1

Wow! Moja, znaczy moja i żony ulubiona gra (zresztą wszystkie gry z tego cyklu) na amiowym systemie. Czad normalnie. :)

Ostatnia modyfikacja: 28.07.2011 15:59:35
[#12] Re: gcube Mariokart

@Deftronic/..., post #11

Hehe mojej tak samo chociaż woli wersję na Wii i n64. Ale serio szkoda, że tak wolno działa.

[#13] Re: gcube Mariokart

@tomek, post #7

Kurcze, nie miałem nic złego na myśli, tylko to aby było to w jednym wątku np. Nowe Gry na Arosa - wtedy nie trzeba będzie szukać a tym bardziej domyślać się co to jest.

A druga sprawa - można by było coś napisać więcej, nie tylko wkleić jeden screen i po sprawie.

Pozdrawiam
:) ;)

Forum » AROS
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem