[#1] GG i moduł pcmcia orange/plus
Witam!
Mój brat kupił moduł PCMCIA i kartę startową z plusa i chciałby podłączyć go do A1200 (040).
Ma na Amidze zainstalowany system 3.1 ale nie ma gg i sterowników. Czy ktoś wie jak uruchomić gg przez kartę z plusa?

[#2] Re: GG i moduł pcmcia orange/plus

@Leon, post #1

Nie mam pojęcia o co Ci chodzi. ;)
Jesteś pewien że zadałeś pytanie w odpowiednim miejscu?
Co ma GG do braku sterowników?

[#3] Re: GG i moduł pcmcia orange/plus

@Leon, post #1

Trzeba najpierw zainstalować sterowniki, potem już gdy mamy stery to mamy neta, gdy mamy neta mamy gg. Ale poco cię bawić w takie coś, nie lepiej kupić kartę sieciową i skożystac z neta który ma grzyb??
[#4] Re: GG i moduł pcmcia orange/plus

@Leon, post #1

Pytanie brzmi, czy ta karta jest 16 bit czy 32? To odnośnie fizycznych możliwości podłączenia. Czy istnieje sterownik do modemu gprs? Wątpię, ale pewności nie mam. Jak już będziesz miał sterownik, to będziesz musiał jeszcze zadbać o jakiś stos tcp/ip oraz mui, no i wtedy świat AmiGG stoi przed Tobą otworem ;)

[#5] Re: GG i moduł pcmcia orange/plus

@MinisterQ, post #2

Moj brat chcialby uzywac tylko gg na Amidze i nie wie jak skonfigurowac siec i gg.
Czy jest jakas szansa ze ten necik zadziala na Amidze?
[#6] Re: GG i moduł pcmcia orange/plus

@Leon, post #5

poprzez modemy gprs pewnie nie zadziala

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem