[#1] Nie chce animacji
Witam, mam taki problem, chcialbym wylaczyc animacje na liscie kontaktow, jak to zrobic? Musze podmienic pewnie defaultowe ikonki kontaktow? Moj config jest slabiutki, blizzard 1230/50MHz 32 ram ale jakos to wszystko chodzi jedynie te animacje slimacza sie przeokrutnie (wogole po raz pierwszy korzystam z netu na amidze, fajna zabawa, kiedy mialem swoja pierwsza amige 500 nawet o tym nie myslalem, teraz udalo mi sie uruchomic net i wlasnie pisze z ami-kombinacje zeby uruchomic amigg robilem niezle, pomogla dopiero podmiana bibliotek systemowych i datatypes na nowsze, wczesniej ciagle bylo cos nie tak, nie wiem tylko czy nie narobilem za duzego balaganu w systemie)

Ostatnia modyfikacja: 18.09.07 01:54
[#2] Re: Nie chce animacji

@dritt, post #1

Musisz podmienić słoneczka na nieruchome. Znajdują się w katalogu Amigg/images/status/

[#3] Re: Nie chce animacji

@adater, post #2

a nie wystarczy wyłączyć animację w ustawieniach pomysł

[#4] Re: Nie chce animacji

@QkiZ, post #3

a nie wystarczy-u mnie przynajmiej nie dziala/ nie mam takiej opcji, po podmienieniu na nieanimowane wszystko gra i juz zapomnialem o tym temacie nawet

[#5] Re: Nie chce animacji

@QkiZ, post #3

Nie ma takiej opcji dla grafik statusu na liście kontaktów. Animacje się po prostu odtwarzają jeśli są animacjami.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem