[#1] AmiGG przestalo wysylac wiadomosci
Stalo sie to nagle. Tzn wszystko bylo ok, pozniej wlaczylem Sauronizatora, zaznaczylem opcje rozszezenia, puscilem kilka pingow. Pozniej gdy chcialem dalej rozmawiac nagle ludzie przestali dostawac ode mnie wiadomosci. Co jest? mam AmiGG 0.44.8 i Amithlona. Zaznaczam ze w miedzyczasie nic nie mieszalem. Tak nagle przestalo sie wysylac.

[#2] Re: AmiGG przestalo wysylac wiadomosci

@Lorak, post #1

A skąd wiesz że to amigg przestało wysyłać wiadomości? ;)

[#3] Re: AmiGG przestalo wysylac wiadomosci

@Lorak, post #1

Jeśli wyślesz zbyt dużo wiadomości w krótkim czasie to dostajesz blokadę na wysyłanie wiadomości. Dotyczy to protokołu a nie konkretnego klienta.
Blokada najdalej za 24 powinna być zdjęta ;)

Ostatnia modyfikacja: 06.10.07 20:19
[#4] Re: AmiGG przestalo wysylac wiadomosci

@MinisterQ, post #2

No bo wlasnie przeskoczylem do windy i Konnekt gada normalnie. A pozatym robilem test i siostra wysylala do mnie z pokoju obok wiadomosci i odbieralo normalnie, a jak ja cos do niej pisalem to nie dostawala. Moja dziewczyna to juz sie prawie obrazila bo myslala ze ja olalem i sobie poszedlem;)

[#5] Re: AmiGG przestalo wysylac wiadomosci

@koodlaty, post #3

Tyle ze ja wcale nie wysylalem duzo wiadomosci, pozatym jak juz pisalem Konnekt dziala ok.

[#6] Re: AmiGG przestalo wysylac wiadomosci

@Lorak, post #4

Być może blokada ma związek z tym jak się identyfikuje klient - wersja, etc.
Odnośnie (nie)wysyłania wiadomości - zrobiłeś to. Sauronizatorem.

[#7] Re: AmiGG przestalo wysylac wiadomosci

@Lorak, post #5

mialem kiedys podobnie, tyle ze nie moglem wysylac wiadomosci na zadnym komunikatorze gg/kadu ,wiadomosci zas otrzymywalem. na innym numerze natomiast wszystko dzialalo ok .wyslalem maila do ichniej obslugi technicznej(nawet napisalem ze UZYWAM KADU) i odpisali ze przepraszaja bo to wina rekonfiguracji serwera u nich . po 2 dzionkach juz trybilo normalnie.

Ostatnia modyfikacja: 06.10.07 20:53
[#8] Re: AmiGG przestalo wysylac wiadomosci

@MinisterQ, post #2

Nie ma to jak sieciowe ficzery ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem