Używam naprzemiennie (na jednym oczywiście Pegazie ) Kadu - na Fedorze i AmiGG na Mosie i mam problem bo jak stworzyłem na Kadu kilka grup i w nich oczywiście po kilka kontaktów a następnie wyeksportowałem na serwer, potem wchodzę na AmiGG i ściągam dane z serwera to pojawiają się tylko 2 grupy z czterech a poza tym wszystkie kontakty są nadal w jednym miejscu a grupy są czyste. Pomiędzy Kadu a Gadu-gadu na grzybie nie ma takich problemów.
Musiałbyś mi podesłać taki plik z kontaktami, bez tego ciężko mi cokolwiek powiedzieć.
Mam nadzieję że nie masz tam grup zagnieżdżonych (grup wewnątrz grup)? Bo jeśli tak, to coś takiego z AmiGG działać nie będzie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.