[#1] sms
Nie jestem pewien czy użytkownicy to potwierdzą, ale w moim przypadku pojawił się całkiem niedawno problem z smsami. Nic nie mogę wysłać. AmiGG informuje mnie "Unknown error! Possible memory issue". Proszę o ewentualną interwencje, jeśli to nie jest tylko mój przypadek.

[#2] Re: sms

@Zbysiuk, post #1

U mnie też jest ten sam babol (tylko po polsku :) ) Mogę wysyłać tylko smsy do Orange.

[#3] Re: sms

@Arbuz, post #2

Wprawdzie nie wiem czy jest sens tutaj pisać bo już chyba sam autor zapomniał że stworzył ten program ale.... Pomimo tego komunikatu sms-y na Erę dochodzą bez problemu. Komunikat ten pojawił się miej więcej wtedy kiedy wyszło NoweGG. Przy wysyłaniu na Orange

Ostatnia modyfikacja: 05.08.2009 00:05:12
[#4] Re: sms

@TomK, post #3

Dzięki. A do Plusa nie dochodzą niestety. Coś za dużo wykasowałeś :)

[#5] Re: sms

@Arbuz, post #4

A fakt. Chciałem jeszcze napisać że na Orange też jest OK.
[#6] Re: sms

@Arbuz, post #4

Arbuz napisał(a):

> Dzięki. A do Plusa nie dochodzą niestety.
Zmienila sie strona ze stara bramka, wiec pewnie cos... "zamieszali"

[#7] Re: sms

@Zbysiuk, post #1

U mnie na orange wychodzą sms-y, ale AmiGG się zwiesza po wysłaniu. Nie zamyka okienka z tokenem i nie otwiera okienka z komunikatem o pomyślnym wysłaniu sms-a.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem