[#5]
Re: O projekcie - a propos MMORPG w ogóle
@APC74,
post #4
@5h00n4y
Dzięki za cynka, sprawdzę jutro na pececie na ile jess tam podobieństw z moim kondorkiem :P i ośmielę się na ocenę porównawczą.
@APC74
Tak, to prawda, Litzmannstrasse wydłużyła się o drewniane płoty, za którymi stoi jedna z wielu upadłych manufaktur, mam zamiar jeszcze podnieść tamtejszą zabudowę o jedno piętro, urokliwe bramy i dużo fabryk, w tym opuszczonych właśnie. A co do tego klona, jak to robisz? Możesz napisać śmiało tutaj na forum, bądź na priva :). Wspominałeś mi kiedyś o tym, jednakże uleciało mi z głowy. Gdy będę znał przyczynę, zablokuję ją :). Chyba, że pozwolisz, że sam postaram się rozwikłać to jako czysto quizowe wyzwanie :P. W każdym bądź razie cytując kodeks gry:
Jesteś zobowiązany do poinformowania autora o wykrytym błędzie, nawet jeżeli wynikają z niego korzyści.
Za wykryte błędy czeka nagroda pieniężna w wysokości zależnej od "wagi" błędu, jednakże nie mniejsza niż 1000GESETA.
Niestety na razie, wartość waluty GESETA na dzień dzisiejszy warta funta kłaków, ale za informację, jak te klonowanie uczynić, nagroda sowita będzie :P. Za wykrycie nie zapłacę wiele, boś Drogi mym betatesterem najemnym :P. Ale o pieniądzach jeszcze porozmawiamy a jak to bywa w życiu, wszystko wychodzi w praniu, muszę więc dopisać do kodeksu a propos tego punktu jedną rzecz. Mianowicie - informacja jak osoba owy błąd wywołuje - też jest w cenie :).
Dzięki serdeczne dla Was :)
P.S. acha acha, no wiem jak się klonuje chyba, zaraz się tym zajmę!!