[#1] Gra nie działa :(
Niestety gra pod firfox 5.0 nie działa :(

http://img703.imageshack.us/i/ontor.png/

Nie wiem czy satem operacyjny ma znaczenie ale używam Mandriva 2010.2

Benedykt Dziubałŧowski

[#2] Re: Gra nie działa :(

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Benedykcie, tramwaj przechodzi gruntowny "remont", od wyglądu, animacje, na zmianach w systemie kończąc więc nie zalecam wchodzić do tramwaju - jak widać flaki są tam na wierzchu, ale sam silnik powinien chodzić (tzn. brak grafik - jakieś śmieci testowe - ale wszystko powinno się kręcić). Przeniosłem Cię na lokację startową, więc przepraszam za kłopoty! Gra jest zresztą w mocnej fazie developerskiej i darmowy serwer wstrzymał moje prace nad nią - trochę nie wyrabia przy walkach turowych - napisałem co prawda detektor, czy jakaś ramka nie chce się przeładować, tak żeby zachować ciągłość - ale jednak wtedy rozgrywka się trochę przedłuża aż do wykonania kroku w walce. Zresztą zapraszam do testowej walki, chętnie sprawdzę to jeszcze raz! Dzięki za zainteresowanie i za test.

[#3] Re: Gra nie działa :(

@BagoZonde, post #2

Uh. Z chęcią bym się pobawił i pograł/protestował ale niestety nie da się na tym serverze :C Cały czas widać tylko '500 Internal Server Error' na zmianę z '502 Bad Gateway'. Więc jak tylko stabilność tego czegoś się wyrówna to z chęcią mogę pomóc jakoś : D

[#4] Re: Gra nie działa :(

@Moldis, post #3

No właśnie ubolewam nad tym serwerem, dlatego też prace stanęły. Zauważyłem, że mając szybsze połączenie internetowe - te problemy nie występują. Sprawdzałem na swojej stałce i na mobilnym - nie znam się na tym za dobrze, ale jednak ta sprawa mnie trochę dziwi. Muszę i tak przenieść się na komercyjny serwer :/. Napisz z jakiego korzystasz połączenia, Moldis. Dzięki za zainteresowanie!

[#5] Re: Gra nie działa :(

@BagoZonde, post #4

I zmieniłeś server? pomysł
[#6] Re: Gra nie działa :(

@parallax, post #5

Na razie pracuję na lokalnym i po cichu przepisuję na OOP PHP. Wstyd się przyznawać po tylu latach :/. W pierwszym temacie w tym wątku jest mowa o Firefoxie 5.0.

Ostatnia aktualizacja: 29.12.2013 20:16:09 przez BagoZonde
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem