[#1] [festiwal] Rock-im-Park 2008
http://bands.rock-im-park.de/

Freitag, 06. Juni 2008
Samstag, 07. Juni 2008
Sonntag, 08. Juni 2008

Alter Bridge
Babyshambles
Bad Religion
Bullet For My Valentine
CSS - Cansei De Ser Sexy
Culcha Candela
Danko Jones
Die Toten Hosen
Dimmu Borgir
Disturbed
Fettes Brot
HIM
In Flames
Incubus
Justice
Kate Nash
Metallica
Motörhead
Nightwish (śmierdzi)
Pete Murray
Rage Against The Machine
Roisin Murphy
Simple Plan
Sportfreunde Stiller
The Cavalera Conspiracy
The Hellacopters
The Prodigy

Mamy dostęp do biletów, mamy elegancki dojazd pociągiem, zbieramy ekipę. Zgłaszajcie się dosyć wcześnie.

[#2] Re: [festiwal] Rock-im-Park 2008

@Kokos, post #1

Nie widze Sepultury wiec lypa. Ale fakt nightwish smierdzi:)

[#3] Re: [festiwal] Rock-im-Park 2008

@Fazior, post #2

A ja nie widze "Soul Fly", chociaz - "The Cavalera Conspiracy", nie slyszalem, ale brzmi znajomo ;)

Po zatym ja to bym sie zanudzil, chociaz jest troche punka i nawet tego techno-undergroundowego - Prodigy. Ale bez folku i reggae to dziwny jak dla mnie festiwal :P. No mozna posluchac czterech kapel z jednego gatunku/stylu, ale pozniej czlowiek sie przeje, znudzi i zacznie odwiedzac pobliskie paby :P
[#4] Re: [festiwal] Rock-im-Park 2008

@Kokos, post #1

ciekawe, ale raczej nie bede mial kasy na taki wypad, a wybiera sie ktos na metallice jak bedzie w Chorzowie?

[#5] Re: [festiwal] Rock-im-Park 2008

@Andrzej Drozd, post #3

chociaz - "The Cavalera Conspiracy", nie slyszalem, ale brzmi znajomo

Zajeb*&%a płytka !!.W końcu "kawalerzyści" zebrali się do kupy i nagrali kawał dobrego materiału.Polecam.
Co do wypraw na koncery planuje odwiedzić po raz kolejny Metalmanie (dla Megadeth,Overkill,Artillery,Flotsam & Jetsam i Mortal Sin) a w potem albo Metallica 28 maja albo w czerwcu Testament !!
[#6] Re: [festiwal] Rock-im-Park 2008

@Andrzej Drozd, post #3

bring the **** :) oj, odejscie maksa zabilo Sepulture, a szkoda

[#7] Re: [festiwal] Rock-im-Park 2008

@Fazior, post #6

Hehe ta wykropkowana kupa to cycat z pierwszej plyty Soul Flyja ;) Przez rok nonstopem brzmialo to na moim walkmanie - kaseciaku (ech, stary jestem), obok Aenimy Toola.

Ostatnia modyfikacja: 02.02.08 00:08

Ostatnia modyfikacja: 02.02.08 00:09
[#8] Re: [festiwal] Rock-im-Park 2008

@Fazior, post #6

odejscie maksa zabilo Sepulture, a szkoda

Czy ja wiem...Być może muzycznie to już nie to jak za czasów Beneath the Remains,Arise czy Chaos A.D ale koncertowo dają radę a Derrick Green świetnie wpasował sie w rolę frontmana - koleś nieźle sobie radzi ze starym materiałem.Miałem przyjemność widzieć ich rok temu na Metalmanii oraz w 96 roku w oryginalnym składzie,a w 93 "prawie" udało mi się ich zobaczyć,niestety nie dojechali,za to "gratisowo" dostałem wpie%$@l pałami od gliniarzy :)
[#9] Re: [festiwal] Rock-im-Park 2008

@Kokos, post #1

>Mamy dostęp do biletów, mamy elegancki dojazd pociągiem, zbieramy >ekipę. Zgłaszajcie się dosyć wcześnie.

Wczoraj poszlo mailem, oczywiscie jesli przygarniecie niezbyt aktywnego w pisaniu, ale stalego czytelnika PPA.

Ostatnia modyfikacja: 05.02.08 20:36
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem