[#1] Pociag ZUA na AmiWigilie WARSZAWA
Witam kompletuje druzyne do wspolnej podrozy do poznania
kilka osob ju zmam jedziemy w sobote rano TLK z Wawy
wpisujcie sie jesli chcecie sie dolaczyc do pociagu ZUA :)

z racji ze grudzien i 11 miechow bez .. to napije sie z wami w tym przedziale ;D

AMIGA RULEZ juz nie malujemy przedzialow i kiblow :)

zapraszam do dyskusji na portal www.loda-szmato.pl

Ostatnia modyfikacja: 12.12.2008 23:19:25
[#2] Re: Pociag ZUA na AmiWigilie WARSZAWA

@HOŁDYS, post #1

A bym się przejechał pociągiem zua, no ale nieokreślone niedobro trzyma mnie w szkole tego weekendu, tak więc dupa mokra.

[#3] Re: Pociag ZUA na AmiWigilie WARSZAWA

@Kokos, post #2

Kokos, szkoła przed świętami? Otrząśnij się! :)

A czy ten TLK to jest ten z Lublina? Zaraz będę analizował rozkład tak bardziej szczegółowo i jeśli się wybiorę, to mogę już tam dobrych kilka stacji wcześniej owo ZUO rozpowszechniać...

[#4] Re: Pociag ZUA na AmiWigilie WARSZAWA

@Leander, post #3

Ja planuje tez jechac i sir_lucas tez wiec kto wie bedzie duzo zuaaa z chełma

[#5] Re: Pociag ZUA na AmiWigilie WARSZAWA

@Drako^lM, post #4

fajnie chlopaki ;) paru scenowcow bedzie tez z ami sceny ..wiadomo w grupie zawsze razniej @!@

[#6] Re: Pociag ZUA na AmiWigilie WARSZAWA

@Leander, post #3

Mysle, ze dobry bedzie ten pociag: TLK 1717, odjazd z Warszawy Centralnej o 5:55, w Poznaniu jest o 9:19 (bilet normalny, 2ga klasa kosztuje 54zl z miejscowka). Zdaje sie, ze poczatkowa stacja jest Warszawa Wschodnia. Jako ze to TLK, wiec nie polecam picia piwka, chyba, ze ktos ma zbedna stowke :)

ps. Holdys: ile Ty zes tych Amig nazbieral - zona Cie jeszcze z domu nie wyrzucila? :) - moze masz zbedna myszke amigowa do oddania? :)

[#7] Re: Pociag ZUA na AmiWigilie WARSZAWA

@Leander, post #3

Leander napisał(a):

> Kokos, szkoła przed świętami? Otrząśnij się! :)

No niestety..

-> http://www.wwsi.edu.pl/index.php?article_id=267

[#8] Re: Pociag ZUA na AmiWigilie WARSZAWA

@Drako^lM, post #4

Czy Zuoo z Chełma :) planuje jechać pociągiem? Z Lublina jest TLK (2810) o 7:15, w który zamierzam się wpakować.

[#9] Re: Pociag ZUA na AmiWigilie WARSZAWA

@Leander, post #8

Nie wiem czy sie uda ... Moj przyjazd jest pod bardzo dużym znakiem zapytania .. :(

[#10] Re: Pociag ZUA na AmiWigilie WARSZAWA

@Leander, post #8

to nie ten pociag .. my jedziemy z wawy 5:55

[#11] Re: Pociag ZUA na AmiWigilie WARSZAWA

@Leander, post #8

Nie uda mi sie pojechać .. Robote jutro mam :(

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem