[#1] Wielwkopolska
Jestem ciekaw ilu was tu jest... wpisujcie się Amigowcy z Wlkp pomysł
[#2] Re: Wielkopolska

@Mleko, post #1

Ja co prawda jestem Warszawiakiem ale nie rodowitym, urodziłem się w Kaliszu.

[#3] Re: Wielwkopolska

@Mleko, post #1

a ja w Ostrowie Wielkopolskim :D
[#4] Re: Wielwkopolska

@Mleko, post #1

Dawniej Piaski koło Gostynia w dawnym leszczyńskim, teraz Ostrowo koło Gostynia też w dawnym leszczyńskim. A co imprezka u nas będzie?

[#5] Re: Wielwkopolska

@ender, post #4

Jak będzie nas chociaż trochę to zawsze możemy się gdzieś spotkać i wypić browar przy Ami
[#6] Re: Wielwkopolska

@Mleko, post #1

++
[#7] Re: Wielwkopolska

@smith, post #6

Chociaż nie, ja jestem z Wielkopolski a nie Wielwkopolski, to chyba jednak zupełnie inne miejsca
[#8] Re: Wielwkopolska

@Mleko, post #1

ja rowniez rdzennie z wielkopolski, a obecnie zachodniopomorskie
[#9] Re: Wielkopolska

@Mleko, post #1

A nie prościej tak?

[#10] Re: Wielkopolska

@recedent, post #9

I tylko tylu nas tu :( kiedyś był tu kolega z Konina...
[#11] Re: Wielkopolska

@Mleko, post #10

No ja jeszcze jestem. :)
[#12] Re: Wielkopolska

@Mleko, post #10

Moja droga była długa... byłem Amigowcem z Piotrkowa Trybunalskiego, Łodzi i kilku innych miast ale ostatecznie osiadłem 4 lata temu w Poznaniu:)

[#13] Re: Wielkopolska

@Hypnotic, post #12

Cóż ja w sumie to cały czas jestem tu i tam, mieszkam w Poznaniu, ale pojawiam się i w Łodzi (ostatnio bardzo dużo) jak i we Włocławku.
[#14] Re: Wielwkopolska

@Mleko, post #1

Ja obecnie poszukuje Pana Mariusza Stachowiaka, Amigowca niegdyś mieszkającego w Kole i prowadzącego tam sklep z Amigamina Ul. Toruńskiej... ??????
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem