Komentowana treść: Path Amiga 1.0
[#1] Re: Path Amiga 1.0
Ten program to raczej ciekawostka do przegladania plikow HTML, bo do miana browser jeszcze mu duuuzo brakuje.
[#2] Re: Path Amiga 1.0
Ale juz dorownuje Voyagerowi :) U mnie wiesza sie przy probie zamkniecia okienka...
[#3] Re: Path Amiga 1.0
wersja 1.0 dobre sobie. Ta wersja nie zasluguje nawet na miano 0.01 :) Nie polecam sciagac, nie polecam odplac - to sie wiesza, to nie dziala dobrze - myslalem ze jak cos jest w wersji 1.0 to znaczy ze jest to gotowy produkt, ktory dziala sprawnie tzn ktory dziala wogule. Zenada :( Jak cos jest w wersji 1.0 to nie powinno dzialac jak wczesna alfa - to jest imho lekkie nieporozumienie.

No powiedzialem co chcialem i mam zal do autora bo przez jego program mialem niekontrolowany reset komputera. Nie wiem czy kiedykolwiek bede mial ochote sciagnac i uruchomic nowsze wersje programu (o ile takowe wyjda).

Margines
[#4] Re: Path Amiga 1.0
W odpowiedzi na komentarz nr #723

To ja dodam jeszcze od siebie ze nie ruszy na WB3.1 gdyz potrzebuje window.class v44 (pojedyczy plik nie wystarczy).

[#5] Re: Path Amiga 1.0
Dlaczego odrazu opluwacie ? Wiesza sie i juz. Poczatki sa zawsze trudne. A moze wyrosnie z tego programu kolejny AmiBrowser ? Autorowi zycze jak najlepiej i zeby sie nie zalamywal :).
[#6] Re: Path Amiga 1.0
"Dlaczego odrazu opluwacie ? Wiesza sie i juz. Poczatki sa zawsze trudne. "

Jakie poczatki??? Wersja 1.0 czyli wersja ktora jest wersja dzialajaca poprawnie i zawierajaca wszystkie opcje, wersja tzw finalna. Zrozumialbym gdyby to byla jakas 0.01 alfa :)) A nie 1.0.
[#7] Re: Path Amiga 1.0
U mnie nic sie nie wiesza.

Ale co do wersji to naprawde jest mała pomyłka.:D

Najważniejsze, że działa.Może w przyszłości coś z tego wyrośnie ;)

Jak narazie to nie widze powodów by jej używac na codzień.

[#8] Re: Path Amiga 1.0
W odpowiedzi na komentarz nr #726

To moja Amiga popsuta jakaś musi być czy co bo u mne się niewiesza:)Ba nawet strony można przeglądać co prawda bez obrazków ale zawsze.Na PPA co prawda się nieda ale na ACP się dało.
[#9] Re: Path Amiga 1.0
W odpowiedzi na komentarz nr #728

Hehe...a podobno cenzury juz nie ma. Jak nie mozna wejsc na PPA to narazie zrezygnuje z prob odpalenia tego na WB3.1. Myslalem ze jak autor dal wymagania OS3.5+ (a moze sam o tym niewie?) to bedzie jakis fajerwerk...
[#10] Re: Path Amiga 1.0
W odpowiedzi na komentarz nr #728

Da sie, tylko ta przegladarka nie obsluguje ramek i nie mozna wejsc przez glowny index.html tylko bezposrednio do dzialow. Np. http://www.ppa.ltd.pl/newsy/aktualnosci.php ,

http://www.ppa.ltd.pl/strefa/strefa.html etc.
[#11] Re: Path Amiga 1.0
Być może autor niepotrzebnie przeskoczył z wersji 0.6 od razu na 1.0, ale chwała mu za to, że ma ambicję napisać od nowa jakiś browser na Amigę nie oparty na MUI....

Działa sam i wieszanie na nim psów prędko go zniechęci szeroki uśmiech

Napisał w "readme" aby go nie używać do surfowania po sieci ...
[#12] Re: Path Amiga 1.0
Moim zdaniem para w gwizdek... niech lepiej przylaczy sie do zespolu pracujacego na AWebem. Sa do niego zrodla. Kawal juz jest zrobione, pozostaje tylko wprowadzac ulepszenia i dodawac nowe funkcje.

A tak, przejdzie mu na ktoryms tam numerze wersji albo pozna jakas fajna dziewczyne i juz nie bedzie mial czasu dalej rozwijac swojego produktu ;)

No tak to widze.

[#13] Re: Path Amiga 1.0
W odpowiedzi na komentarz nr #725

Dlaczego odrazu opluwacie ? Wiesza sie i juz.

Dlaczego??? Wiesz, to jest werjsa 1.0 (nie jakieś bety) co oznacza, że gdyby był komercyjny zapłacił byś za taki bubel. Już wiesz dlaczego? Co innego gdyby autor nadał temu wersja 0.9 PRE BETA RELEASE, było by całkiem co innego wtedy.
[#14] Re: Path Amiga 1.0
W odpowiedzi na komentarz nr #735

Sa programy w wersji 2.0 i nawet 3.0 ktore sie slicznie wieszaja :D, wiec ...

[#15] Re: Path Amiga 1.0
"Sa programy w wersji 2.0 i nawet 3.0 ktore sie slicznie wieszaja, wiec ..."

I na nich tez psy wieszamy :))))

Margines
[#16] Re: Path Amiga 1.0
Komu sie wiesza to sie wiesza :D .

U mnie za to nie działają linki, jak i on-line jak i z dysku.

To chyba HTML-datatype jes bardziej funkcjonalne ;).

[#17] Re: Path Amiga 1.0
W odpowiedzi na komentarz nr #738

Wiec przestancie narzekac a zacznijcie pocieszac :).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem